onsdag den 10. september 2014

Åh, jeg bliver så træt! (Noget om muslimsk kvinde Vs. Pia K)

På min Facebook er der blevet delt en status, skrevet af en muslimsk kvinde, som gerne vil give Pia Kjærsgaard et knus, når hun møder hende.

"Hvis jeg igen en dag møder Pia, vil jeg se udover hendes mange års hetz, nedgørelse og splid, og give hende et velment, varmt & kærligt kram. Der er årsagsforklaringer til et menneskeligt underskud. Lad os forsøge at møde underskud med overskud."

Og udover et påklistret sandt citat af Mandela, er der så også vedhæftet et link til en artikel på Ekstra Bladet, omhandlende Pias manglende tilstedeværelse til sin mors begravelse.

Altså...jeg sidder sgu og får en led smag i munden og en fornemmelse af, at nogen forsøger at hente pluspoint på bekostning af andres sorger/kriser.
Jeg er ikke enig med Pia K. og hendes politiske synspunkter. Men skil lige tingene ad. Og hvis man vil udøse overskud, er det sgu for let at bruge Pias private kriser mod hende.
Det virker klamt og påtaget og faktisk ret nedladende og arrogant. Som et længe ventet påskud til at "slå igen". Dog pakket ind i glanspapir.

Jeg kunne tage fejl. Bestemt. Det er set så tit. Men dette er i mine øjne omvendt psykologi og som tidl. skrevet: En billig og ussel måde at høste positiv omtale på i kampen mellem Pia og muslimerne.

Bleh!