tirsdag den 22. juli 2014

Lortespasserstupideklammevamleirriterendevarme!

Nu holder det fandeme! Møgvejr. Jeg har da aldrig kendt mage, som den sol blærer sig.
Gider ikke sommeren mere. Vil have efterår. Regn, rusk, normale temperaturer og ilt, som ikke er komprimeret.

Planlægger mine indkøbsture efter hvornår solen står højst på himlen. Skrider tidligt i seng, fordi der er køligt i kælderen. (Okay, køligt er så meget sagt). Hvæser, knurrer og er mit værste jeg i perioder, når varmen er allermest led og når den samme flue er landet på mig 57 gange indenfor 12 min.
Når jeg er i stuen, bor jeg foran blæseren. Når jeg sidder på terrandaen, er det når spassersolen er skredet hen over hustaget.

Min make up er svedt af et kvarter efter jeg har taget den på. Så ikke alene er det kvalmende varmt, men jeg ligner en rødmosset gris samtidig.

Men ellers går det godt.


Har fået sundhedssøn hjem fra Tunesien og har krammet ham i en uendelighed. Til stor undren for ham. "Jamen mor, jeg har jo kun været væk en uge".
Meget muligt, men gud hvor har jeg savnet ham og tænkt mange skrækscenarier igennem i hovedet om alt lige fra terror til hajer til Madeline McCann-eksempler. Total hønemor.

Slapper af, er sammen med sødlinger i alle afskygninger. Og har lige en time-out på sofaen derhjemme lige nu. Nyder det. Kunne sagtens bruge tre uger mere. På trods af fuckervarmen.

Ugens absolutte nedtur:
Stoppet toilet. Måtte have hele armen og hånden ned. Har nærmest bleget samtlige fregner på huden pga. al det klorin der er hældt over for at fjerne klamme ting.

Glæder mig til:
Masser af kvalitetstid med arvingerne, tur med bossen i morgen. Glæder mig til  i aften, torsdag, fredag, lørdag, søndag, hele næste uge, asti-hejhej-I-er-søde-komsammen med chef, boss og chef' kæreste, hygge med yndlings-R,

Antal besøg af håndværkere den seneste uge:
Fire. Bor åbenbart i en bunker. I hvert fald fandt sidstankomne håndværker en jernplade inde i muren. Gloede uforstående og skeløjet på ham, da han afleverede beskeden: "Dit hus ruster".

Antal hysteriske anfald over varmen:
Har opgivet at tælle.

Antal besøg på vejret.tv2.dk og DMI om dagen:
Mindst 4.


Hvem der bare havde sin helt egen pool. Med et 12 metet højt hegn omkring. Og masser af parasoller, ventilatorer, isvand og iskold Asti.