mandag den 28. juli 2014

Blokadehætte

Jeg begyndte på min klumme i aftes, da jeg lå i sengen. Havde 800 idéer og ordene lå som perler på en snor. Men så blev jeg træt, skrev mine stikord, og faldt i søvn. Hvilket var dumt. For i dag kommer det slet ikke til mig.

Nå, må blive i morgen, mens håndværkerne alligevel spærrer mig inde.

Har fået handlet. Ret meget. Og har opdaget, at visse mennesker er og bliver nogle provinsrøvhuller, som virkelig burde tage et AOF-kursus.
Havde en del rødvin, Asti og øl liggende i vognen, da en forbipasserende kost stopper op og glor uhæmmet ned i min vogn, hvorefter hun nærmest fnyser og meget passivt-aggressivt mumler: "Pff. Hold da op. Der er da rigeligt". Hvorefter hun bare går videre.

??

Hvordan er det muligt at være så snotdum?

Jeg burde fandeme have afleveret en svada til hende. "Hør her, din gamle polyesterkost! Det er edderrøvme ikke mit problem, at du tydeligvis ikke har et liv og ej heller venner, som du kan invitere på mund- og ganehygge. Men gider du godt lukke røven og evt. i stedet bruge tid på at få fikset din garderobe? For sjældent har jeg da set så meget syntetisk grimt tøj samlet på én krop. I øvrigt har jeg pænere hår end dig. Hvilket godt nok heller ikke kræver så meget, for det er da den mest usle frisure, jeg længe har set."

...ville jeg gerne have sagt. Men i stedet blev jeg mundlam og gik i stedet over og proppede otte liter Hoegaarden ned til alle de andre flasker i vognen.

Dagens optur:
Lån af firmabil. Var da aldrig kommet hjem, hvis jeg skulle have slæbt det på gåben.

Dagens nedtur:
Varmen.

Dagens særeste sætning - undsluppet fra min mund.
"Gider du for helvede godt at sidde stille, så jeg kan slå dig ihjel?"
Var på jagt efter en natsværmer nede i kælderen.

Dagens forventningens glæde:
At komme i seng. Har vasket sengetøj, fået proppet et stræklagen på uden huller og har vasket hovedpuderne.

Dagens "Ej, den må jeg da bare eje!"


Dagens "det må aldrig ske herhjemme" billede! 


Dagens øreluksus:


(Hvis du er på fra mobil og ikke kan se videoen, er der et link her: https://www.youtube.com/watch?v=j8cADX87-2I )