søndag den 5. januar 2014

Gashætte

Forestil jer lyden af en pruttepude, som et barn har pustet op igen og igen. Og hvor indholdet er halvt luft og halvt spyt. Kan I høre lyden for jeres ører? Når der bliver presset på puden?

Mrm. Sådan lyder soundtracket i mine trusser lige nu.
Voldsomt feminint.
Til gengæld har jeg glatbarberede ben. (Okay, i forgårs var de helt glatte. Hvis sandheden skal frem, så har de fået en lille smule hessian overflade nu).

Altså...nu er det ikke fordi, at jeg er blevet en trucker-conny, bare fordi jeg er single. Jeg bruger stadig make up (nødvendigt, hvis jeg ikke vil ligne en croissant i modvind), jeg plukker stadig mine bryn (og hår under hagen) - vil hellere have hovedpine og rende rundt uden briller, end at være fornuftig.
Jeg er akkurat lige så forfængelig som altid.

Men så og dog...Jeg har altså visse ting nedprioriteret pt. Hvilket vil sige, at hvis hr-så-skide-dejlig-og-skøn pludselig falder for mig og omvendt, så kunne det godt være, at jeg fik travlt med en kantklipper.
Og det kunne godt være, at jeg så ville blive ret så ihærdig med knibeøvelserne i ringmusklen, og ikke bare give los og sidde i sofaen og lette den ene balle og grine stolt, når akustikken var helt i top.

Selvfølgelig ville jeg det. Og mellem os, det ville klæde mig.