tirsdag den 3. december 2013

Strømpeisolere?

Tuller rundt hjemme og forsøger at komme migrænen helt til livs. (Scchh, ikke sige noget, men tror faktisk den er ved at være der).
Nå, men jeg ligner lort. Med andre ord: Jeg har ikke make-up på. (Fanden tage naturligt smukke mennesker). Men jeg havde jo et par spørgsmål til lortemændene derude. Og tænkte, at i og med, at de jo trods alt står og roder i lort og rotter lige nu, så kunne mit blege dejansigt nok ikke skræmme dem.

Det gjorde det heller ikke. Tror jeg. Men jeg tror så godt, at vi kan konkludere, at de på ingen måde finder mig attraktiv.
Men dem om det. Det er dem, og ikke mig der står i lort til knæene.
Forsøgte at pumpe dem for oplysninger, og hvorfor er det lige, at de åbenbart selv synes de er nogle helvedes seje krabater, og svarer mig i fagsprog?
Det eneste jeg egentlig fattede, var at de skifter det ødelagte rør lige nu, og at resten nok skal strømpeisolereres. (??)

A' hvad for noget?

Svarede dem bare, at det lød fornuftigt, og så lukkede jeg døren efter mig igen.

Skal egentlig ret meget på toilet. Og skide. Problemet er bare, at jeg under ingen omstændigheder kan få mig selv til at skylle ud, mens de står lige ude på den anden side og tager imod. Det kan man jo ikke.
Og lade det ligge i kummen, nægter jeg. Så jeg afventer. Og laver knibeøvelser.

P.S
Drømte i nat, at der sad en sort rotte ude på badeværelset og fløjtede.

P.P.S
Har stadig skammel over brættet.