mandag den 4. november 2013

Noget om julesalmer vs. muslimer vs. dansk vrede

Ej men for helvede...så er det i gang igen. Her render man og er allerede ved at få varme i julehjertet, og så starter den evindelige diskussion for hvad? 3. år i træk?

Der er skoler rundt omkring i landet, som piller vers ud af de danske julesalmer. Og nu frygter nogle mennesker, at muslimerne saborterer vores jul.
Herregud...jeg kunne have lyst til at brøle dem ind i hovedet: "Så syng dog for helvede de salmer derhjemme, i Føtex, på strøget, i Netto, i kirken. Prop bacon på jeres juletræ. Mæsk jer i svin til I sveder svinesaft gennem porerne. Æd sylte, som var der ingen dag i morgen.

Julen skrider sgu ingen steder bare fordi der mangler et par vers hist og pist. Indrøm det! I skærer selv ned på salmerne juleaften, fordi I ikke orker at synge 17 vers i en enkelt sang.

Men...omvendt set, ikke? Hvordan ville det så lyde, hvis danskerne sagde til muslimerne: "Vi respekterer jeres tro, men kan I ikke lige tage at kalde Allah for Allan fremover? Bare sådan for at bringe lidt dansk ind over det?"
Jamen for fanden, brændende dannebrog ville fyge gennem gaderne som vindhekse på en slette.

Jesus fucking Allah og øf! Hvorfor kan vi ikke bare lade hinanden være? Og lade være med at pille ved noget? Jeg tvivler på, at nogen bliver forbandet eller bestjålet af deres værdier, hvis vi respekterer hinanden.Nå, men jeg opdager flere og flere glæder ved at bo alene. I dag var det glæden over, at ingen kan øffe over, at jeg sniger julepynt ind i hytten for tidligt. Harh!

Så det har jeg gjort.
Og også et par ekstra lyskæder er flyttet ind. (Føtex har lyskæder til 30,- måneden ud. Just saying.)For at afslutte snakken om den begyndende juleterror mellem danskere og muslimer: Kære danskere; I som frygter julen er på vej ud sammen med svinet: Stop nu! I vælger helt selv hvordan jeres jul skal være, og hvor heftigt den skal fejres. Stop dog det klynkeri år efter år. Det er sgu da lidt latterligt.

Jeg elsker jul! Og svin. Og har intet imod muslimerne. Og hverken de eller Jehovas Vidner udgør ikke nogen trussel mod min julestemning.

Tingene er sgu oftest det man vælger at gøre dem til.