søndag den 3. november 2013

Dagens helt

Den titel går ubetinget til min lillebror.
Han kom forbi, og vi stod og talte og røg ude på Terrandaen, mens jeg fortalte om den rotte, som katten havde afleveret forrige uge.
Da jeg fortalte om størrelsen på den, svarer min bror: "Er den lige så stor som den der ligger der?", hvorefter han pegede under havebordet.

Og så lavede jeg en "Meep meep", og spurtede ind i stuen og videre ud i køkkenet med kroppen i spasmer på højeste volumen.

Min lille niece på fire år, rendte ud for at kigge på rotten, og kom grinende ud til mig bagefter og sagde: "Ej Faster, er du bange. Ej, er du virkelig bange for en rotte? Det skal man da ikke være".

Faster er på randen til et nervesammenbrud og overvejer at bombe hele baggården i en sådan grad, at Saddam Hussein ville have sagt: "Nu holder du fandeme med det der! Sindssyge kælling."

Ej men, den var stor. Virkelig stor. Kæmpe kæmpe krop. Heldigvis fjernede brormand den.

Nå, men det er søndag. Og jeg trænger til weekend. Er så træt, at poserne under mine øjne er større end mine bryster.
Er faktisk så træt, at jeg med jævne mellemrum enten bryder sammen i grin eller gråd.
Og med det samme jeg lægger mig under dynen, så starter tankerne. Og rastløsheden. (Hvordan fanden kan man være rastløs, når man ligger i sin seng?) Og så er jeg selvfølgelig plingvågen, og har sådan ca. øjne på størrelse med en underkop.
Så store, at hvis jeg skulle proppe kontaktlinser i, så skulle jeg lægge linsen i håndfladen og føre en flad hånd op til øjnene for at montere dem.

Synes det er uartigt. Vil gerne have tankevirksomhed på et minus, når jeg skal sove. 
Faktisk vil jeg bare gerne sove. Bare 7 timer i træk. Uden at vågne flere gange i løbet af natten med et sæt, fordi jeg tror jeg har glemt noget.

Det er sgu ikke for meget forlangt.

Nå...men, ligger på maven. I min seng. Hvilket åbenbart får luften til at rejse ret meget sydpå.
Slog i hvert fald lige en prut der varede i noget der ligner fem sekunder, og var så høj, at jeg kunne høre Uglen grine inde i stuen.

Flot. Gashætte.