mandag den 28. oktober 2013

Vindhætte

Ligger i sengen. Har haft lang dag på job, så fødder og bentøj insisterer på at sove. Uglen har desuden taget patent på sofaen.
Ikke at jeg ikke må være der ved siden af hende, men hun laver lektier og jeg insisterer på at spille Candy Crush med lyd på. Og de to ting kan ikke rigtig forenes.

Nå, lang arbejdsdag, men fandeme en skøn en af slagsen.

Dagens optur:
- Latterkramper. Som startede med at bossen fortalte en vittighed, som jeg blev ved med at gense i billeder oppe i hovedet. Og så rullede lavinen ellers.
Man ved det er et skønt grin, når næsen og øjnene løber i vand, og hvor man grynter, når man hikster efter vejret.

Dagens optur II:
Dagen generelt. Åh, hvor jeg elsker dage som i dag.

Dagens nedtur:
Mødte en vandpyt. Da jeg kom kørende i firmabilen. Som havde dybde som Gudenåen.
Jeg nåede lige at tænke: "Okay, fod på bremse", og så delte vandet sig. Skal jeg love for. Der stod nærmest en tsunami op på hver side af bilen.
Og gik motoren i stå... Forsøgte ellers at starte den flere gange, men blev så skide bange hver gang, at jeg slukkede den igen. Hver gang der kom gang i den, stod hele bilen og rystede så voldsomt, at mine kinder blafrede.
Og så var det, at det begyndte at ryge fra motorhjelmen...Og jeg blev straks hovedpersonen i en actionfilm. Troede i hvert fald næsten, at bilen snart ville eksplodere i en ildkugle. Kunne se mig selv kaste mig ud af bilen i et rullefald, mens vragdelene føg om ørene på mig.

Så jeg ringede hjem til firmaet. Og fortalte, at der kom røg.
Hvilket min boss så kunne fortælle mig, nok ikke var helt sandt. At det nok nærmere var damp. Fordi jeg i den grad havde dyppet motoren i en flod.

Dramahætte. Skal jeg da lige love for. Ser tydeligvis for mange film.

Men jeg kom da langt om længe videre. Blot for at gentage hele scenariet 10 min. senere.

Er muligvis mere nærsynet end først antaget.