søndag den 27. oktober 2013

Hjernelam gås

Nogle gange er Facebook ikke sundt for en mor som mig.

Jeg så, at min kære Ugle havde kommenteret på en truntes profil. Trunten havde uploadet et billede af Uglens veninde, og efter venindens kommentar at dømme, synes hun ikke selv, at det var fedt at det billede røg på Facebook.
Og min Ugle er sgu så empatisk og menneskelig, så hun skrev stille og roligt, at det ikke var okay at smide billeder op af andre, uden deres tilladelse.

Og så skal jeg fandeme da lige love for, at den lille tomhjernede gås gik amok. Det var da ret tydeligt, at den lille brintoverilte trunte ikke er vant til at blive sagt imod.
Eder og forbandelser føg ud af hendes lille mund. Og "INGEN måtte kommentere på hendes billede".

Ehh....gås...Newsflash: Du har kraftedeme selv uploadet det som offentligt. Alle kan kommentere på det. Jesus...Har hun mon stået i lidt for mange hårspraysdampe gennem tiden?

Men Uglen var så pisse sej. Og svarede trunten stille og roligt. Og jo mere rolig Uglen var, jo mere hysterisk blev den lille møgtøs i den anden ende.

Og jeg blev arrig! Sådan er der fandeme ingen der skal tale til min datter. Og da slet ikke, når hun udelukkende skriver i en pæn tone. Og jeg ærger mig voldsomt over, at jeg ikke har en fakeprofil, så jeg kan gå ind og kommentere og fortælle den lille trunte et par sandheder.
Nåede faktisk så langt som at oprette en profil, men droppede idéen igen. Mest fordi jeg trods alt er 38 år, og burde finde mig noget andet at gå op i, end en brinoverilte-tøs' nedsmeltning.
Men gud hvor gad jeg godt fortælle den lille gimpe, at hendes hår ligner noget der har ligget i blød i urin. Og at det fandeme er synd, at hendes mentale udvikling har ramt debil-stadiet. Og at hun sikkett aldrig bliver andet end en rundetrunte, som via brevkursus bliver uddannet negletekniker.