søndag den 27. oktober 2013

www.elskersøndage.dk

Gik omkuld i aftes på sofaen. Som i: Helt og aldeles. Faldt i søvn med brillerne på, Candy Crush på tabletten og krop liggende i u-form.
Og vågnede 9 timer senere. Stadig med tabletten på brystkassen og med brillerne under baghovedet.

Sextilstand i hjerne har taget til. Har haft sex i nat. I drømmene. Temmelig meget. I et faldefærdigt hus med virkelig grimme gardiner. Kan faktisk huske mere af min observering af gardiner, end selve akten.
(Hov, apropos sex: Hvordan kan det egentlig være, at sider som f.eks. "youporn", har en "del på facebook" knap? Hvem fanden er da så stupid at dele sådan noget på Facebook?

"Bente Jørgensen delte og synes godt om "Filthy tight ass getting fucked with a mutant cucumber"."

Nej vel?

Nå, men jeg vågnede som sagt på sofaen. Fik brillen rettet ud, og satte mig op. Og fik øjenkontakt med katten, som sad ude på bordet ude på terrandaen, og stirrede vedholdende.
Normalt plejer han at hoppe ned, når han kan se, at jeg er på vej hen til døren, men i dag blev han siddende. Meget meget rank. Og stolt.

Yes. Han havde lagt endnu en gave til mig. En rotte. Som han dog havde gnavet halen af.
Og jeg gik som altid i spasmer, og var klar til at hamre brædder på døren, og bare erklære terrandaen for lukket. Altid.
Heldigvis har jeg en sød overbo. Så hun kom ned og fjernede liget.

**Advarsel: Billede af offeret. **

Eller er det en mus? Nu bliver jeg lidt i tvivl. For den ser lidt anderledes ud i forhold til den rotte, som han afleverede tidligere.


**Advarsel: Nyt lig-billede**


Og her er rottefængeren så. Som jeg elsker. Og som åbenbart også elsker mig så meget, at det konstant er mig, og ikke hans rigtige forældre, der får gaverne. Kan ikke ret godt håndtere det...:/