søndag den 28. juli 2013

Test mig selv

Når man nu pludselig sidder m. en helt ny "bog" om sit liv, hvad er så bedre, end at gå amok i "test dig selv"? Må jo ligesom lige tjekke op på mig selv.

Hvordan ser mænd dig?

Resultat: Mænd finder dig med det samme tiltrækkende og sensuel. (Yeah right!) Din ærlighed tiltrækker dem, og du virker til at være i stand til at åbne op for følelserne. (Okay..den passer) Ingen tvivl om, at mænd ser dig som en, der nemt kan indtræde i et nyt forhold uden for meget følelsesmæssig bagage.

Hvilken motionsform passer bedst til dig?

Resultat: Du er ikke meget for sport og motionsformer, der også kræver socialt samvær med mange andre mennesker. Motion er noget du dyrker for din egen skyld, og ikke for at møde nye mennesker. Gode motionsformer for dig er løb, skiløb, stavgang, cykling – kort sagt: motion du kan dyrke i fred og ro og i dit helt eget tempo. (Stavgang?!?!)

Er du tilfreds med dig selv?

Resultat: Gider ikke tale om det.


Hvad siger din boligindretning om dig?

Resultat: Din boligindretning gør dig ære og afspejler i sandhed din psyke. Hvis du ikke er uddannet designer med flere års erfaring, er du virkelig en talentfuld amatør. Din medfødte stilsans og flair for indretning gør – sammen med din perfektionisme - dit hjem egnet til at blive vist frem i et af de lækre boligblade.
(Tak tak...men vist frem i et boligblad? No way in hell! Det skulle da lige være som før-billede til en reklame for Cilit Bang).

Hvem er din drømmemand?

Resultat: Du elsker at føle dig tryg og elsket i et forhold. Du vil meget hellere hygge med manden derhjemme end at slå dig løs med ham i byen. Du har brug for en mand, der er trofast og stabil, og som kan give dig den tryghed, som du kræver. Din type mand hviler i sig selv, er glad af natur og har det godt med sit liv, som det er. Han har ikke brug for at kaste sig ud i nye ting hele tiden og eksperimentere. Du bryder dig ikke om forhold, der er uforudsigelige. Din kæreste skal være sød og god mod dig, og du har brug for at vide, at han også vil have dig langt ud i fremtiden. '

(Tjo...Og tilføj så også lige: Samme skøre humor og livsnyder)

Hvordan opfattes du i sengen? 

Resultat: På baggrund af dine svar lader du til at være en person, som har et ganske legende og afklaret forhold til sex. Det er ikke sådan, at det fylder hele dit liv, men du elsker at have sex. For dig er det på ingen måde noget, der skal overstås på et kvarter hver lørdag aften. Du ser det snarere som en leg og kaster dig med glæde ud i nye eventyr på lagnet – selvom du også har dine klare grænser og er meget bevidst om, hvad du gerne vil være med til og hvad du ikke har lyst til. Din legende tilgang til sex gør, at du vil blive opfattet som en rigtig sjov sengekammerat, som er god til at prøve nye ting af, men som samtidig respekterer sig selv og ikke vil være med til hvad som helst.

(Helt korrekt. Og ang. sidste linie: Nej, vil da bestemt ikke være m. til hvad som helst.  Men findes der overhovedet nogle mennesker der vil det? Last sentence: Go home - you're drunk.)


Okay...så er der den ultimative test: Er du en rigtig kvinde?
(Kan man være forkert?) Nå, men der er et skema man skal krydse af i. Se det her: Tryk her
Jeg prøver...

Resultat: Kunne sætte flueben ved 75 punkter. Betyder det, at jeg er bestået?'