søndag den 30. juni 2013

Dedikeret til prutter

Jeg vil bryde tabuet omkring prutter. Kan virkelig faktisk ikke se, hvorfor noget så naturligt, skal puttes i skammekrogen konstant.
Bevares, der er da selvfølgelig altid tidspunkter og situationer, som på ingen måde er passende. Som f.eks. i en 69'er. Eller i en kirke.

Herhjemme er det mig der er manden i forholdet. Åbenbart. I hvert fald hvad prutter angår. For som tidligere beskrevet, så prutter G. ikke.
Vildt sært og unormalt, hvis I spørger mig. Men endnu mere sært at forvente, at kvinder aldrig prutter.
Jo jo, jeg kan bestemt også godt se det er temmelig ukvindeligt, at en kvinde konstant sidder og bøvser ud af begge ender. Men derfra og så til at fastslå, at kvinder ikke prutter. Der er sgu langt. Vi har sådan set også et tarmsystem. Og jeg tror på, at vi mennesker har fået vores organer for at bruge dem. M. måde. Of course. Men det gælder jo det meste.

Jeg googlede prutter, og her er nogle af resultaterne:

En meningsmåling blandt 525 danskere viser, at fire ud af fem mænd og ni ud af ti kvinder synes, det er pinligt at prutte, når der er andre til stede. Derudover mener fire ud af fem, at du skal traske ud på toilettet eller gå udenfor, hvis du vil give slip på de fæle gasser. Vil du til gengæld gerne have en rigtig god undskyldning for ikke at holde på vinden, skal du derimod bare lytte til læge Carsten Vagn Hansen: 
"Hvis man holder sig, så kan de giftige gasser i prutterne i stedet blive optaget i kroppen, hvor de kan give hovedpine, muskelømhed og mere eller mindre forgifte kroppen."

Den lader vi lige stå et øjeblik...


Kvindemagasinet Woman giver en guide til at skjule ens prutter. Den synes jeg så måske ikke er helt gennemtænkt:

¤ Søg enrum.
(Ehh...okay. Jamen, så ville jeg sådan set være eneboer ret hurtigt)

¤ Sæt dig straks ned i den blødeste sofa eller stol, du kan finde. Puderne og al fyldet i dem vil dæmpe lyden, så din fis ikke larmer.
(De har tydeligvis ikke kendskab til kraften bag mine).

¤ Omgiv dig med mange mennesker.
(Narhh...dét vil jeg så ikke anbefale, hvis ens prutter lugter af et dyr der har lagt sig til at dø...deroppe)

¤ Camoufler lyden ved at lave støj. Host. Ryk stolen. Bryd ud i sang. Gør hvad som helst for at overdøve prutten.
(Folk ville lynhurtigt tro, at jeg led af tourette)

¤ Flygt! 
(Duer ikke. Mine prutter klamrer sig til mit tøj)

¤ Skyd skylden på en anden. 
(Læs ovenstående)