torsdag den 23. maj 2013

Hej. Jeg hedder Rødhætte. Og jeg søger en bendonation

Så er det ved at være den tid på året igen, hvor man skal se den ene unge kvinde efter den anden, vandre rundt, mens de flasher deres pisseirriterende total crazy glatte ben, som ligner lækre nougatstænger. Glinsende nougatstænger.

Dumme koste!

Så kan en anden rende rundt m. ben så blege, at de nærmest er blålige. Og var de så for fanden bare ensfarvede. Men næhh nej...! En eller anden klaphat, der åbenbart havde bestemt sig for at hade mig, inden jeg overhovedet var blevet født, velsignede mig m. pisse grimme dumme latterlige ben, som changerer i farverne, og derfor har en overflade, som veksler mellem at være ligblege og blå. Og som glidecreme i anus/prikken over i'et/toppen af kransekagen, så er de spættede som ind i helvede. Lignede fandeme, at en ond tatovør har forsynet begge underben m. 11.234 prikker blæk i nuancen: "Aubergine/blå rød".

Og jo. Jeg har forsøgt at få dem brune. Har forsøgt de sidste 32 år! Intet hænger ved. Faktisk skal jeg stege i 5-6 timer, før de overhovedet bliver røde. Men brune? Forget it. So such luck.
Har selvfølgelig også prøvet selvbruner. Hvor jeg blev utålmodig, og derfor smurte benene ind 3 gange. På en aften.
Vågnede m. ben der lignede træstammer. Sindssygt brune. Og ensfarvede.
Og det var en varm sommerdag. Og jeg skulle til børnefestival m. børnene og en veninde. Virkelig fedt. For vathovedet havde jo glemt resten af kroppen, og mødte derfor op på festival m. hasselnødsbrune ben. Og ligblege arme, lår, hals og ansigt.
Og som om ydmygelsen ikke var komplet, så gik det kun værre, som dagen skred frem. Var på scenen m. sønnen for at tale m. Mek Pek og hans band. Og for at få autografer. Og de blev ved m. at glo på mine ben. Nærmest m. vantro i blikket.

Tror da fanden...

Solen stegte og havde gjort det hele dagen. Og jeg havde svedt som et svin. Så selvbruneren var sådan set blevet forstyrret af sved, der havde banet sig vej ned over den falske brune hud. Hvilket fik mine ben til at ligne to skorstene m. løbesod.


Generelt er jeg bare allermest uattraktiv om sommeren.

Hvis jeg bruger solcreme, glinser min blege svedige hud om kap m. solen.
Hvis jeg ikke bruger solcreme, ligner jeg en der er blevet pryglet ned i en hindbærbusk.


Jeg skammer mig næsten over at skrive det, men jeg kan blive helt arrig af misundelse, når jeg ser de der lækre glatte brune ben, som andre kvindemennesker er velsignet m.

Hvorfor er det lige, at naturen bestemte sig for, at jeg skulle være så gennemført kikset?


Jeg mener det: Hvis jeg nogensinde bliver rig, så bliver en plastikkirurg det også!


Andre kvinder:
Vs. Mig: