tirsdag den 2. april 2013

Rødhætte og kniven (Advarsel: Barske billeder)

AV!


Jamen for fanden. Hvor dum kan man være? Var kun lige mødt ind på arbejdet, og gik i gang m. at snitte en masse grøntsager. M. vores rigtig skarpe knive. Virkelig skarpe knive.
Og man er jo blevet god til det der m. at hakke hurtigt m. kokkekniven. Og muligvis også fået en snert for meget selvtillid.
Jeg hakkede i hvert fald derud af m. kniv på størrelse m. sabel m. 3 km/t. Og så gik det galt. Og gjorde sønderrivende ondt. Og der var blod...Og jeg lider bedst m. lyd på. Så min chef kom mig selvfølgelig til undsætning. (Vil bare vædde m. at han har tænkt: ("Åh nej, hvad nu? Hvad har hun nu lavet?") Og så blev der viklet plaster omkring. Som faktisk, uden overdrivelse, blev gennemvædet af blod på få minutter.

Og henne på skærebrættet, lå der så en lille klump. Som sjovt nok passede 100% ned i det hul, der nu var kommet i min finger.
Mrmmm. Protein .

Jamen for fanden...skide besværligt at rende rundt m. 1½ km. plaster og to latexhandsker på hånden hele dagen.

Tragedien skete lidt over kl. 08:00 i morges. Har skiftet forbindinger 4 gange. Og lortet bliver ved m. at bløde.

Må hellere få et krus kaffe. Er træt.


Er nok pga. alt det blod jeg har mistet...3 kommentarer:

 1. Sørg for at have din stivkrampevaccine i orden.Ellers kan du i værste fald ende med en blodforgiftning. Jeg skar mig knap så voldsomt sidste år og røg på skadestuen, hvor de satte mig sammen og gav mig en sprøjte. Bliver det ved med at bløde om et par timer, skal du få en til at se på det.
  :*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis stivkrampen i orden. Fik stikket sidste år, da naboens kat angreb mig :D
   Nu må jeg lige se om det da ikke snart stopper m.at bløde. Har i hvert fald voldsomt ondt af mig selv :p

   Slet
 2. Når det bløder, er det vigtigt, at du vikler køkkenrulle omkring, meget stramt, og så skal du holde den over hjertehøjde. Gør det!
  Var det sket i USA, ville du snart blive milliardær.

  SvarSlet