mandag den 20. august 2012

Pakistan. Velkommen til stenalderen.

Dumheden har nået nye niveauer. For at sige det mildt.

I Pakistan er en 11 årig kristen pige m. Downs Syndrom fængslet, og risikerer dødsstraf.
Hvorfor? Har hun myrdet hele familien? Har hun støbt kuglerne til et terrorangreb? Har hun parteret og ædt sine bedsteforældre?

Næh. Hun har (måske) brændt en side eller to fra Koranen. Ingen ved det m. sikkerhed. Men nu er hun i hvert fald fængslet. (Puha, lad os få den grimme grimme farlige blodtørstige pige væk fra gaden og bag tremmer. Uha-uha) Og muslimerne kræver dødstraf.

??

Undskyld, men er de født med en kvart hjerne i Pakistan? Eller helt specielle gener som gør at de ikke kan udvikle sig længere end til primatstadiet?
Nej men for helvede, det er jo fuldstændig sindssygt latterligt! Og inden politiske korrekte tørhoveder gør sig deres entre og himler op m. et "Ej, men hvor ER du bare styg. Sådan kan du da ikke omtale muslimerne?"
Jo, det kan du sgu da se at jeg kan. Men det har ikke en skid m. muslimer at gøre. Min mening ville være akkurat den samme, hvis det havde været katolikker eller scientologerne. Bottom line: Det er religion når det er allerværst.
Jeg er helt med på at man ikke bør gøre grin med andres tro. Man kan holde sin kæft og tænke sit. Tanker er toldfrie.
Men for fanden...dødsstraf? 11 årig mentalt handicappet pige? Hvad gik der lige galt?

Der er åbenbart stridigheder i forvejen mellem muslimer og kristne. Muslimerne har vist klaget over at de kristnes gudstjeneste larmede for meget.
Ehhh...? Larmede for meget? Altså, vi kan sagtens blive enige om, at kirkeklokker ikke ligefrem er balsam for ørene. Fint fint. Men hvad larmer mon mest? Klokker eller bønneindkaldelse? Få nu for pokker skruet lidt op for realitetssansen.
Men nej nej, det bruger man ikke. I Pakistan. For et par år siden fik et kristent par 25 år fængsel, fordi de havde rørt ved koranen m. uvaskede hænder. (Hold da kæft, det er jo småting i forhold til hvad jeg har rørt ved m. uvaskede hænder)
Her i Danmark får en voldtægtsforbryder maks tre års fængsel. Og Peter Lundin/Bjarne Skounborg (fuck et grimt navn. Hvorfor ikke bede om et pænt, når det nu er?) har godt nok fået livstid, men han kan have sex og holde bryllup og skrive en bog, mens han sidder i cellen. (Bemærk; ikke på dødsgangen).

Det er simpelthen direkte sørgeligt at der stadig er stenaldersamfund i denne verden.
Vi andre lever i år 2012. I den del der af Pakistan lever de også i år 2012. Men f.Kr.

Åbenbart.