lørdag den 16. februar 2013

Opskrift til total undtagelsestilstand af selvværd

Traditionen tro, camperede Gråstænkt og jeg på sofaen i dag. Samtlige børn er hos deres andre forældre, så der var faktisk tid til at være egoistisk og doven. (Som om jeg ikke så rigeligt finder tid til det alle andre ugens dage).
Vi zappede lidt rundt, og landede på "Dating in the dark".
Fuck, hvor ville jeg ikke magte at deltage i det. Ville være totalt selvmål.

Har ofte fået at vide, at jeg har en dejlig stemme. Fatter det nu ikke. Synes jeg lyder som en der bor på en institution. Men fuck nu det...det er jeg blevet fortalt af visse mænd gennem årene.
Det ville ikke være et plus i det program. For hvad så når man skulle mødes m. mændene i de der bælgmørke rum? Som havde valgt mig pga. min stemme? Arme mænd...

1) De ville sagtens kunne høre mig. Jeg ville sidde over i et hjørne og gnaske flæskesvær.
2) Når de så kom tæt på, ville de kunne lugte min svinerygsånde.

Men skrækscenarie nummer værst, ville sgu være, når de ville føle sig frem i mørket. På ens krop. Og i ens ansigt.
Først skulle de børste flæskesværskrummerne af mine kinder. Og så skulle de lade deres hænder vandre over ens maver(r), ind i samtlige huller (altså...appelsinhushullerne)...og hvad så hvis man havde glemt at gå ansigtet efter m. en pincet under hagen?
(Tro mig...de der mænd i det program føler sig virkelig frem.)

Og så kommer finalen. Hvor man skal stå overfor hinanden i mørket, og vente på at lyset bliver tændt, så manden kan se hvordan man ser ud. Reglerne er, at ingen må sige noget, men jeg vil da godt nok vædde m., at jeg ville kunne høre et gisp fra hans side af rummet.


Og derefter lyden af ham, der løber ind i tingene, møblerne og væggene i sin kamp for at flygte ud.
Så kunne man stå der. I mørket. Og glemme at der var kamera på. Hvorefter man midt i sit livs største nederlag glemte alt om at holde maven inde, og bare pustede ud.
SÅ blev der for alvor mørkt i rummet.

Programmet sluttes af m. af deltagerne der har valgt en partner skal stå inde i et rum og vente på om manden kommer ind til én og dermed gerne vil snuppe en date i dagslys. Eller om han bare smutter ud af døren m. sin kuffert. Hvilket man har frit udsyn til gennem et vindue.
Kæft hvor ville man bare få lyst til at sætte ild til sig selv i pejsen, når man hørte en dør blive flået op, og man derefter så manden spurte væk fra stedet.

Til dem der ikke kender programmet: Her kan I se et eksempel på deltagernes reaktioner, når de ser hinanden.