tirsdag den 19. februar 2013

Intet nyt fra østfronten

Ærligt talt...der sker sgu ikke så meget pt. Jeg arbejder, passer hjemmet (lader i hvert fald som om), hygger m. familien og tæller kalorier.
Living on the edge!

Er fandeme noget sært noget m. kur og kalorier. Det går i bund og grund godt. Mavesæk har vænnet sig til, at der ikke skal 5693 kcal. ned. Men så pludselig får man bare lige 24 timer, hvor man konstant er sulten.
Sådan en dag har jeg i dag...Så jeg gnasker knækbrød så det støver omkring mig. 30 kcal. pr. skive. Det kan jeg godt lide! Kan til gengæld ikke lide bivirkningerne af at undvære sukker. Bliver lidt harsk i betrækket. Og er ved at blive vanvittig af at glo på den latterlige dåse Quality Street på arbejdet. Har fandeme lyst til at køre den gennem opvaskemaskinen.

G. er med på den sunde livsstil. Siger han. Og mener det sikkert også. Men mellem os, så tror jeg, at han har udviklet en selektiv kalorietabel. Øl og vin på daglig basis indgår i åbenbart ikke i hans kalorieregnskab. Har prøvet at forklare ham det, men det er ligesom om at vi ikke kan tage den diskussion. Ligesom vi heller ikke helt kan blive enige om, at en kostomlægning er alfa omega for at tabe sig. M. mindre man vil dyrke hardcore motion i 6 timer om dagen.
Må bare erkende, at dette er min kamp alene. For ærligt talt...godt nok er vi begge udfordrede på bmi-området, men det er trods alt mig der har præsteret at tabe flest kilo. (Og tage dem på igen).
Det er skide svært, men meget enkelt: Skær 1000 kcal. ned om dagen, hvis du vil tabe et kg. om ugen.
Fik du den, G?

(Elsker den mand. Inderligt. Men diskutere kan vi sgu ikke. Om visse emner. For jeg er begyndt at observere, at han v. slutningen af sit argument, smiler og rækker tunge. (No kidding) Eller også besvarer han mit argument m. et: "Nå...okay..." Og så véd man bare, at han lige så godt kunne have sagt: "Hvis jeg nu lader som om jeg giver dig ret, så holder du vel kæft?". Og det kickstarter altså hysteribarometeret i mig. Så fra nu af vælger jeg mine kampe m. omhu. Jeg véd jo jeg har ret...)


Nå...

Så kom G. hjem. Må åbenbart skippe idéen m. at smugryge ud af køkkenvinduet. Han kan lugte det. Skal jeg da lige love for...
Må nok også blive bedre til at skjule mine spor. Ikke skide smart at efterlade askestøv i vindueskarmen, og glemme et skod på køkkenbordet.