mandag den 7. januar 2013

Test mig selvEr jeg pinlig?

Du føler sikkert, at folk griner ad dig, mere end de griner med dig. Du ender altid i pinlige situationer uden rigtigt at forstå, hvordan du er endt der. Af en eller anden grund er det altid dig, der får de mærkelige skader, og det er også dig, der kommer til at svine chefen til, når hun står lige bag dig. Du gør det ikke med vilje, men det er som om, du glemmer at tænke dig om, inden du gør noget. Det er ofte dig selv, der skaber de pinlige situationer, selvom du selvfølgelig ikke ønsker det. Hvis du gerne vil holde med at være klovnen i venindekredsen, er du nødt at gøre noget aktivt for det. Tænk dig om, inden du åbner munden, og tæl eventuelt til ti, så du lige for vendt sætningen i hovedet. Hvis du er klodset og kommer med pludselige bevægelser, er det en rigtig god idé at starte til dans eller svømning, så du lærer at styre din krop. I det hele taget skal du tage styringen over dine handlinger, så de ikke styrer dig.  
(Dans? Seriøst)Har jeg mange skeletter i skabene?

Du har en del skeletter, som du godt kan fortryde. Du har måske ikke det store problem med at fortælle en kæreste om dem, men han får dine hemmelighederhen ad vejen, så han ikke bliver skræmt. Han har jo også selv et par hemmeligheder, han helst ikke vil have, at du kender. Du har prøvet en del, og det er en god ting. Dine oplevelser og fejl er med til at forme dig som person, og du har sikkert også lært en masse af det, som du kan tage med dig.

Selvom dine skeletter giver dig gode erfaringer, vil de måske også kunne spænde ben for dig, I hvert fald, hvis det er noget, der kan gå ud over din karriere. Det er ikke sikkert, at din chef synes, at det er sjovt med de billeder på Facebook, hvor du kaster op i en busk, eller tydeligvis er så beruset, at du knap nok kan stå på benene. Alle dine handlinger har konsekvenser, og det er måske værd at overveje, hvad de kan komme til at betyde for din fremtid

(Som om jeg kunne finde på,at gøre sådanne billeder offentlige. Tsk)

Hvilket nummer er soundtracket til mit liv?


Hvis dit liv var en film, ville det være en sørgelig tragedie med det dystre soundtrack Where the wild roses grow. Du er en ulykkesfugl, der er forfulgt af uheld og ulykke, og du har derfor en tendens til at være pessimistisk og tage sorgerne på forskud. I stedet for at bruge halvdelen af tiden på at være ulykkelig og den anden halvdel på at vente på, at den næste ulykke rammer dig, bør du glæde dig over de lykkelige stunder.
(Nå ja...fedt nok. Eller? Elisa Day blev myrdet.)Kan I se den røde snor?