mandag den 14. januar 2013

Nudist

Bare rolig, jeg er ikke nudist. Og påtænker det absolut heller ikke. (Ewww.)  Men jeg så et program om det i går. Hvor de blandt andet var på cykeltur. Og spillede en slags tennis.

Fatter dem ikke...Den ville aldrig går her.  Kan lige se sådan en tenniskamp for mig. Modstanderen der hamrer bolden af sted, og så...svup. Væk var den. Ingen ved præcist hvor den er, men muligvis i navlen, eller én af appelsinhudshullerne.
Og så bare tanken om at se sig selv løbe rundt på sådan en bane. M. det hele dinglende.
Jeg magter det ikke...

Desuden ville jeg være en vanvittig skummel nudist. Jeg ville glo helt vildt meget. Akkurat ligesom når man ser "nu trykker vi lige denne bums/hudorm" videoer på YouTube. Det er i bund og grund ikke skide lækkert, men øjnene bliver alligevel draget mod det. Og jeg ville grine. Og rende rundt m. en tommestok.
Kunne man måske blive muslimsk nudist? Så var det værd at overveje. Bare en enkelt dag. Eller en enkelt tenniskamp. Som tilskuer, that is.

Så var der cykelturen...Nej...bare nej. Der er bare intet smukt over den nøgne krop i dén situation. Og tanken om mig selv...Aner faktisk ikke hvilken vinkel der ville være mest grotesk at se mig i. Bagfra? Op ad bakke? M. ballerne der omslutter sadlen? Eller andre ting der omslu....

NEJ!


Og så er der tanken om deres sadler. Gud, hvor jeg dog håber at de har overtræk på dem.

Jeg smuttede lige på Google. Og søgte på nudist. Under billeder. Og kan konstatere, at der findes mere skumle personer end mig.
Hvad sker der for det pornofilter på min computer? (Eller mangel på samme) Kan da i hvert fald konstatere, at nudister åbenbart er ret vilde med blowjobs. Men det giver jo egentlig også god mening.

Fandt et billede af en kvinde på en cykel. Taget nedefra. I frøperspektiv. Hvor man ser hvordan det ser ud m. nudisme vs. cykelsadel.
Men...så tog jeg brillerne på, og kunne ikke helt gennemskue, hvad det dog var for en sadel.

Det kan jeg nu...