onsdag den 23. januar 2013

Margarinebjerget - Del III (Plus diverse)

Nå, det kostede på vægten at holde weekend på hotel. Vægten har ikke rokket sig. Står på det samme som sidste uge. Men det er sgu okay taget i betragtning af madindtaget fredag, lørdag og søndag.
Og thank God for Imogas.

Men jeg lader mig ikke sådan slå ud. Desuden vejede jeg mig før mit morgentoilette - hvis I kan forstå sådan én.
Men er selvfølgelig back on track. Og det hjælper da gevaldigt at være startet på arbejde igen. Står og går hele dagen. Og der er indlagt styrketræning m. udlevering af mad i tunge kasser. Og så er der jo ligesom fri salatbar m. lækker proteinrig kylling.
Plus mit bentøj er gået i gang m. traveture igen. Så jeg skal nok nå mit mål, og få befriet den timeglasfigur, der gemmer sig bag Malacopolstringen.


Nå...jeg er i øvrigt møgtræt af en vis vej her i byen. Som er bred og dejlig. Og nærmest inviterer gaspedalen ned mod sig. Og manglende skiltning har vi nok af. Desuden er det en ringvej, ikke? Der skulle man tro, at hastighedsgrænsen lå ved 70 km/t.
Nej...
Jeg opdagede først for nyligt, at man maks må køre 50 km/t. Fandeme et svineheld at jeg ikke er blevet stoppet. Har da tit blæst ud af den selvudnævnte motortrafikvej m. 80 km/t.
Nå men, min kollega og jeg kører på den spasservej hver dag, når vi skal levere maden ud. Dvs. også i dag.
Og vi pludrer. Og hygger. Og løser verdenssituationen. Og jeg havde da godt bemærket noget længere henne. Noget mørkt og højt. Og det er da muligt, at jeg burde begynde at bruge mine briller mere, for jeg troede da bare det var et træ.
Og da jeg så den hvide skrift "Politi", var det ligesom for sent. For ved siden af, stod der et træ mere. Bagved et stativ. M. en kasse på toppen.
Lortelort. Gider ikke gå i detaljer. Men altså, kørekortet er ikke i fare. Så slemt var det ikke. Men bøde og klip bliver der.
Gudskelov var jeg kun co-driver.
Men helt ærligt: Én ting kunne politiet lære af hjemmeværnet: Klæd jer i en moderigtig neonvest, så man kan se jer! Nå!

Og nu vil jeg læne mig tilbage, hvile min Plantar fasciitis, og drikke et krus kaffe. Men verder tilbage senere. Har nemlig fundet en sindssyg klam hjemmeside, som jeg dele m. jer.

Køs køs.