onsdag den 26. september 2012

Rødhættes Reklamebureau.

Nu vil jeg altså lige give min mening til kende omkring reklamer. Der er i den grad mange, som trænger til et eftersyn.

Thansen:
"Så kører det for dig". Ehh ja, hvis du vil være en Kenned i en pissegrim bil m. pissegrimme accessories, så kører det sikkert for dig. Lige ned til grillbaren, hvor de andre fjolser venter i deres sænkede biler.

Leasy:
De burde lave et slogan der hedder noget i stil m.: "Er du en fattig rotte? Er opsparing og overskud et ukendt fænomen for dig? Vi kan hjælpe dig m. at gøre din økonomi endnu værre! Ring til Leasy, så kommer Peter og leverer en årlig rente til dig på 32 pct. Helt gratis. Dog m. et oprettelsesgebyr".

Guld Adam:

Oreo:
Den reklame er jo fandeme så falsk og urealistisk som noget kan være.
Scenarie: Forælder ligger og sover på sofaen m. en pakke Oreo på sofabordet. Unge sniger sig hen, og stjæler et par stykker.
Den holder jo ikke! Her i hytten ville der i hvert fald aldrig ligge andet end en tom emballage på bordet. Rigtige forældre levner ikke. Og gemmer heller ikke til katten, natten eller barnet.

MariaBingo:
Og hvad de nu allesammen hedder. Åndssvage sider.
De burde få Maria Hirse til at sige m. sukkersød stemme: "Hej. Er du også træt af at gå og smide penge på gaden, uden at få noget for dem? Klik dig ind på MariaBingo. Her kan de smide dine penge væk, samtidig med at du kan spille animerede farvestrålende spil sammen m. andre hjemmegående husmødre".

WSPA:
Skrid nu m. jer og jeres følelsesporno. Og nej, det handler ikke om at jeg ikke synes det er synd for dyr der lider. Men lad dog være m. at tillægge dyrene menneskelige egenskaber.
"Denne ged så sin mor blive slagtet. I live. Den græd og græd og græd. Og nu tigger den for sit liv. Den ved at den bliver den næste. At livet snart skal ende. M. hjælp fra en sløv klinge. Den frygter at de også dræber dens lillesøster"
Blablablablablablaaaaaaa....Hold nu kæft!