onsdag den 19. september 2012

Slender og tyskerchef.

Hjemmeværnet har imponeret mig i dag. De var hurtige ude m. kommentarer til hjv-interview.
Gad vide om de er tilmeldt en sms-service, hvor de modtager en notifikation hver gang der bliver skrevet om dem på www?
Og gad vide om en af kommentarene er skrevet af hjv-eks m. fladt baghoved? Narhhh, med det lort han har i bagagen, er han nok trods alt klog nok til at lade være. Må man gå ud fra.
Men de har imponeret mig, har de. Det er rart at se at de små grønne også kan være hurtige i situationer, hvor det ikke handler om køtilbud hos bageren.
Særligt glad er jeg dog for kommentaren om at jeg "nok liiiiige skal slette Gerts personnummer". Ehmm, hør her, bassemand. Hvis du lægger mærke til de sidste fire cifre, vil du opdage at det er lige tal. Og det er kvinderne der har de lige tal. Desuden er Gert ikke en kvinde.

Nå, nok om Grønspætterne.

Dagens status:

- Springer over opdatering på fredag. Nogen har tvunget kalorier i min mund mens jeg sov. Så må give det en skalle, leve på maks 1000 kcal den næste uges tid, samt få noget mere sved på panden i min fritid.

- Teenagedatter kom hjem i dag fra veninde. Med sært hår. Lignede en russisk paryk. Som nogen havde urineret på.
Veninde havde afbleget ildrød manke på hende, fordi hår skulle være endnu mere rødt.
Har farvet det for hende, og er kommet til at efterlade et par klatter på hvidt spisebord. Jeg er ikke populær hos G. lige nu.
Til gengæld har jeg en datter som kunne fungere som fyrtårn. Kæft det er rødt.

- Er blevet introduceret for et computerspil der hedder Slender. Eller dvs. - jeg har set en reklamefilm for det. Teenagedatter monterede hørebøffer på mig, og skruede op for lyden. Og så var hende og søn ellers ved at tisse i bukserne af grin over mig.
Møgunger! Det er jo skide uhyggeligt!
Har dog lovet at prøve at spille det en dag. Må få børn til at tage stemningsbilleder, så I kan få en autentisk tilbagemelding.

- Var inde for at hente en gavekurv i butik i dag. Pludselig hørte jeg en virkelig irriterende lyd. Kom til at kigge til højre. Og hvem stod der?
Tyskerchefen!
Undskyld, men skulle han ikke være på arbejde? I stedet for at stå og smage på vin. M. datter ved siden af?
Han så mig ikke. Ret bevidst, tror jeg. Sjældent har jeg da i hvert fald set en person m. stiv nakke.

- Erobrer soveværelse tilbage i nat. Nægter simpelthen at tage en nat mere på sofa, og vågne i Dronning Ingrid form. Så må G. lukke de vinduer.