søndag den 26. august 2012

Mens vi venter på ovnen.

Mangler virkelig en industriovn. Så jeg kan være mere produktiv m. hjemmebag.
Nå...rastløshed har drevet mig i køkken. Har fået lavet trøfler. Og krydderkager. (Gammeldaws). Og så har jeg madbrød og pølsehorn til hævning. Og blåbærmuffins i ovn.
Og jeg kan ikke engang selv gnufle af det, for mit udvidede træningsprogram starter i morgen. Så det ville være en anelse stupidt at indtage et par tusinde kalorier i dag. (På den anden side, så er jeg ikke ligefrem kendt for at være en Einstein ude i byen)

Teenagedatter og veninde hygger m. te. På værelse. M. sparsom belysning. (Det er de der teenage-elpærer man kan købe. Som kaster dunkelt skær over rummet. Og som forvandler selv det mest lyse værelse til autentisk hulestemning).
Gråstænkts ældste er taget hjem for at komme på arbejde.
Teenagesøn...Gæt engang. Skype og WOW. Mens han venter på at duften af færdigbagte pølsehorn rammer hans næsebor.
Og Gråstænkt og hans yngste spiller et brætspil. Som m. garanti ender i skænderi inden tyve min.


Ved I hvornår man kan være helt sikker på at man bor i en typisk provinsby? Det er når den lokale sprøjte beretter om "Benny Bomstærk" (Seriøst? Lyder jo fandeme som noget fra en Jumbo bog), som på en halv time åd 24 hotdogs, og derfor blev verdensmester.
Og der var fandeme flere tilskuere end til en koncert m. Basim. Hvorfor kan grovædning tiltrække så mange mennesker? Forklar mig venligst: Hvad ER det der er så sjovt ved det? At se en flok mænd m. sved i overskæg/overlæbe, stå og mase hotdogs ind i gabet, mens de står og sveder kødsaft, bøvser og laver brækreflekser.

??

Byen mangler seriøst noget substans.