mandag den 2. juli 2012

Rødhættes Brevkasse.

De har en brevkasse på Ekstra Bladet. Den er blevet lidt tam efter Joan Ø. ikke længere er bestyrer af den. Så nu overtager jeg.
De er kraftedeme mærkelige, de læsere. Ergo må de også forvente svar derefter:

(Oprindeligt svar kan læses her: http://ekstrabladet.dk/signesbrevkasse/article1772151.ece)
"Jeg, 33-årig mand, skriver til dig, fordi jeg føler jeg har et problem! Sagen er, at jeg er meget glad for regnfrakker, især gule hætteregnfrakker. Jeg bliver liderlig af gule regnfrakker. Jeg bor alene, men har haft et par forhold. Min lyst til disse regnfrakker er så stor, at jeg er nødt til at få udløsning i en regnfrakke.
Jeg kan også få lyster bare ved at tænke på en regnfrakke. Mange gange har jeg henvendt mig til kvinder på gaden eller til nogle unge kvindelige ekspedienter for at spørge, om de ikke synes, jeg har en flot regnfrakke.
De fleste smiler, griner eller kikker bare på mig og siger jo. Kick'et kommer af. at de snakker om min gule regnfrakke eller ser mig i den. Jeg bruger min regnfrakke som kontaktredskab, fordi det føles så dejligt, at jeg ikke kan lade være. Jeg har jo efterhånden talt med rigtig mange kvinder gennem tiden.
Et sted jeg boede, hvor overboen var en enlig ung pige, hængte jeg mine gule regnfrakker ud på trappeopgangen med små sedler på, hvor jeg skrev, hvor glad jeg var for min regnfrakke. Pigen reagerede fint og smilte til mig og spurgte nogle gange om, hvor mange regnfrakker jeg nu havde.
Du synes nok, det er lidt mærkværdigt, men det er min måde at komme i kontakt med kvinder på. Jeg ved ikke. om du måske har nogle råd til mig, da jeg føler mig temmelig tumpet!"
Venlig hilsen 'ham med regnfrakken

Hej regnfrakke.
Du er hvad du føler. Ergo en tumpe.
Der findes hjem for sådan nogen som dig. Hvor du godt nok ikke får en gul regnfrakke på. Men noget meget meget bedre. En hvid jakke. Tætsiddende. Stram. Uh, du kan lide det, kan du ikke? Din tyr?
Har du evt. overvejet at blive fisker? Der kan du kombinere regnfrakker med næsten autentisk duft af kvinde. (I hvert fald den type kvinde som ville kunne fristes af dig).
Venlig hilsen Rødhætte.
________________________________________________________________________________

(Oprindeligt svar kan læses her: http://ekstrabladet.dk/signesbrevkasse/article1760550.ece)
Hej Rødhætte.
Forleden morgen vågnede jeg ved, at min kæreste lå og onanerede i sengen ved siden af mig. Jeg tror ikke, han var klar over, at jeg hørte det. Da han var færdig, slikkede han hurtig sin hånd, altså slugte sin sæd.
Mit spørgsmål er: Er det normalt?
Hilsen LBL

Hej LBL.
Nej.
Venlig hilsen Rødhætte.

________________________________________________________________________________
Oprindeligt svar kan læses her: http://ekstrabladet.dk/signesbrevkasse/article1772147.ece)

Hej Rødhætte.
Jeg har mødt en helt vild sød fyr og er selvfølgelig rigtig glad for det. Det ærgrer mig lidt, at han ikke fortrækker en mine, når han kommer – eller giver lyd fra sig under sex.
Er det meget normalt, at fyrene er så stille, og hvordan kan jeg på en diskret måde få lidt lyd ud af ham?
Hilsen Den nyforelskede pige

Hej Nyforelskede pige.
Spark ham i nosserne. Diskret. Eller alternativt: Hvisk ham i øret: "Sig som Lassie! Tag mig din beskidte hund og lad mig høre dig hyle"
Og nej, det er ikke normalt. Normalt er der i det mindste lidt grynten. Så du må finde ud af om du kan leve med en unormal kæreste.
Venlig hilsen Rødhætte.