torsdag den 26. juli 2012

Motionshætte.

Ved ikke hvad der er gået galt, men motivation er kommet retur. Har så meget blod på tanden til at få smidt de sidste kilo.
Har de sidste dage både cyklet og travet. Og fået styr på kosten og antallet af kalorierne.
Og i dag er jeg da gået helt amok. Så det må jeg hellere skynde mig at skrive herinde, så det kan blive dokumenteret. Sort på hvidt. Tastet af autentiske Anna og Lotte hænder.

Startede med at trække teenagesøn væk fra WOW-server. (Hvilket er overraskende let). Og så var det ellers afsted på cyklerne. Med en overfrisk og optimistisk mor, som råbte: "Bare til venstre i rundkørslen. Vi cykler til nabobyen!" til søn. Og søn der responderede: "Det kan vi godt mor, men du ved godt den er hård, ikke?"
"Jo jo, men nu gør vi det altså!"

Og det gjorde vi. Og hold da kæft det var hårdt. Hele vejen derud var der en konstant stigning. Og eftersom mit 1. gear er gået i strejke, var det altså ikke let.
Havde godt fat i styret på bedstemorcyklen, rank ryg (får man automatisk på den type cykel) og insisterende tramp i pedalerne. Så hele understel/røv skvulpede fra side til side. (Thanks God for bred sadel. Ellers var det da i hvert fald Bye Bye Hæmorider).
Og teenagesøn har fantastisk kondi. Han svedte, men altså...temperaturen var også nådesløs høj. Men pustede han? Gispede han efter vejret?

Nej!

Men har da fået cyklet otte km. i dag. Og gået fem km. Jo jo. Det ser altså godt ud på Endomondo. Har forbrændt knap 900 kcal.
Og så snupper jeg en aftentur med G. senere.

Sidder i sofa nu, og er flad. Og mine hælsporer giver lyd fra sig. Har fornemmelsen af at hæle fylder 4 kvm. Splattet ud pga. massivt pres fra vægt.
Andre kvinder gør sig til på billeder med duck face med sære læber. Jeg gør mig til med duck feets.