tirsdag den 4. april 2017

Du gætter aldrig hvad dette indlæg handler om. Du bliver chokeret, når du læser det ...

Jeg forstår ikke hvorfor folk bliver ved med at dele det lort på sociale medier. Og ja, jeg indrømmer da gerne, at jeg op til flere gange er blevet nysgerrig og tænkt: "Hmm, gad vide hvad det var den hamster åd og eksploderede af?" Man er vel jyde og har i perioder intet liv.
Men kan vi ikke blive fuldkommen enige om, at det aldrig er de vigtige nyheder, der gemmer sig bag en clickbaitoverskrift? Det er som regel mere hen i retning af Ude & Hjemme artikler. Ganske underholdende at læse, men de bliver sjældent siddende fast på hukommelsen.  Og gudskelov for det da. Jeg ville være slemt træt af, hvis denne irriterende mediebekræftelsesfinte bredte sig til de mere seriøse ting.

- "Du gætter ALDRIG hvor der er sprunget en bombe et sted i Jylland og har dræbt 1200 landmænd"

- Stort terrorangreb i Danmark. Du bliver chokeret, når du læser hvorhenne".

- "Du får et chok, når du ser hvilken tysk (og tidligere) diktator, der er blevet spottet på Samsø. Det lille mørke overskæg afslørede ham!"


Der er dog én ting, der er lige så slemt i medieverdenen. Ekstra Bladets "Ekstra" sektion, hvor man skal betale for at få lov til at læse de dybdeborende (ifølge dem selv) artikler.
Og hold nu op - dem vil man jo virkelig læse så inderligt, at man frivilligt vil give penge for det. Det vil man da.