torsdag den 23. marts 2017

TV 3 står bag terrorangreb

Ja ... Så skete det, der ikke måtte ske. TV3 trak fløjlshandskerne af og begik en terrorhandling torsdag d. 23. marts. Mange mennesker blev ramt. Mange mennesker reagerede. Mange sørgede - andre rasede.


TV3 kom til at sende et gammelt afsnit af "Familien fra Bryggen". 

Reaktionerne var ikke til at tage fejl af. På deres Facebookside tikkede kommentarerne ind i et højere tempo end øjet kunne registrere.


At komme i avisen er verdens største og ondeste trussel. Det ved alle. Lige bortset fra hvis Linse tager fat i dem. Den gør naller. Det er jeg sikker på.

Martin bor i kommentarfeltet og forveksler det vist med en gammel drejetelefon. "Hallo TV3, ik'å! Kan I høre mig?"


 Rikkes mange spørgsmålstegn vidner om en paniktilstand. (Og gider folk for fanden stoppe med at lave mellemrum før udråbs- og spørgsmålstegn? Det er ikke alene grammatisk forkert, det ser også noller ud)Lone har en mere farverig forestilling om hvad årsagen til fejlen er ... Og Lone har da ret. Antabus er ligesom løsningen på alt. Det er ulogisk på den logiske måde.
Benthe med et h går muligvis lidt for højt op i det ...Men ikke så meget som Dorte ...
You've said it, Sister! Amen to that and praise the Lord! Det er zimpelthen for meget!Pierre går mere pædagogisk til værks. Og så ser han gerne, at TV3 lige får skiftet gebisset, nu hvor de ER i gang med at få styr på tingene.Bestemt, Julie! Bestemt bestemt. Martin er tilbage. Selv om TV3 har løst problemet, er han endnu ikke helt tilfreds. Han vil have erstatning for svie og smerte og man forstår ham jo. Det gør man da. TV3 kunne da godt lige smide en carport med i puljen også.Vivi vil have en undskyldning. Tingene skal gå rigtigt til.Dorte har grædende børn. Seriøst, TV3; se lige hvad I har gjort!Heidi synes ikke det er nok, at hun smider en trailerfuld udråbstegn for at pointere, hvor (hysterisk) desperat hun er. Hun fremhæver dem også i rød og fed font.
Ak ...Hvordan skal verden nogensinde blive et godt sted igen?