onsdag den 8. marts 2017

Og apropos den der mentale kriger...

Hvis I ikke har hørt om ham, så er der ikke noget at sige til det. Han er blot én i rækken af autodidakte hjemmepsykologer, som tænder mobilkameraet og siger en masse ting, som  - hvis man er et modent normaltænkende menneske - er logik for alle. Manden er pludselig ekspert indenfor både parforhold, sin indre lykke og børneopdragelse. Yup. Ingen smalle steder der.

"Hvis du gerne vil være frisk om morgenen, så skal du gå tidligt i seng. Mrm."  - kunne være et citat fra ham. Ligesom "Hvis du vil undgå lugt på toilettet, så træk ud efter du har pøllet", kunne være det.
Ikke specielt vise ord.


Og så er han åbenbart verdensmester i at fortælle andre mennesker, hvordan kærlighed fungerer. Som skrevet i mit tidligere indlæg.
Men lad nu det ligge. Manden har jo ret til sin mening. Og man vælger jo helt selv, om man gider se hans videoer.


Der ER bare noget, der undrer mig:


1: Hvorfor er der så mange mennesker, der synes hans ord er så nytænkende og inspirerende? Jeg er medlem af en gruppe, hvor en stor flok sidder og er ved at falde bagover af beundring over ham. Hvad skete der lige der? Krigeren sidder jo bare og lirer en gang Ude & Hjemme filosofi af. Og det er fint, hvis det fungerer for ham. Men der er jo absolut intet mindblowing nyt over det. Det er hverdagspsykologi på almen viden niveau.
Og det er bestemt ikke fordi jeg ikke kan forstå, hvis man har brug for et forbillede, for inspiration, til mentale spark i røven. Det kan jeg sagtens. Men hvorfor så vælge lige ham? Hvorfor ikke gå efter noget med dybde?

Nå...


2: Hvorfor helvede sidder manden altid bag rattet i den bil, når han producerer sine videoer? Har han ikke noget hjem? ER bilen hans hjem?
For helvede altså...igen; hvordan kan man tage det seriøst. En mand, der - og jeg citerer en kvinde, der sagde: "En mand, der sætter sig ind i sin bil og i det øjeblik han får øjenkontakt med sig selv i bakspejlet, bliver han overmandet at en enorm visdom, som han bare MÅ dele.


3: Hvorfor er det nødvendigt for krigeren at sidde med et så lidende udtryk i hele ansigtet? Er det for at fremme forståelsen?  Eller sidder han bare ikke så komfortabelt i sædet?

Og i skrivende stund, bliver endnu en video af ham delt i gruppen. En video om børn og forældre. Og han siger:

"Vi mænd har det sådan, at når vores søn sidder på cyklen med et sår på knæet og med tårerne ned af kinderne og han cykler videre, så synes vi han er sej. Men hvis han sidder på jorden og bliver trøstet af mor og ikke kommer op på cyklen, så mister vi respekt for ham".