tirsdag den 8. marts 2016

Min internationale kampdag

I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag, har jeg udarbejdet en liste over de ting, som jeg ønsker at kæmpe for.

- Nedlæggelse af samtlige platte "Bøf & Blowjob" opslag, hvor mænd fejlagtigt tror, at de er Danmarks nye stand-op komiker. Stop jer selv. I får ikke blowjobs af at være åndssvage og af at opføre jer som Uffe Holm.

- Kraftig afstandstagen til mænd i forhold, som render rundt og øffer og pudser deres glorie over hvor fantastiske moralsk-korrekte de er - samtidig med deres pik lever sit eget liv og rigtig gerne vil være besøgsven for andre kvinder. Helvede bliver hedt den dag de bliver indhentet af dobbeltlivet.

- Endnu større afstandstagen til ovenstående mænd, som samtidig - mens de gladeligt donerer deres pik til utroskab - behandler deres elskerinder med alt andet end respekt, fordi de (mændene) er så proppede med selvhøjtidelighed og narcissisme - at de opfatter elskerinden som billig og dem selv som en gave fra Gud.

- Detonering af samtlige homofober, som lever under en sten (der desværre ikke er tung nok til at kvase dem) og som stadig ikke har fattet, at kærlighed er kærlighed. Uanset om det er mand/kvinde, mand/mand eller kvinde/kvinde-konstellationen, der er tale om.

- Kæmpe lussinger og udvisning af landet til racister.

- Møgfald og cirkelspark til mentalt tilbagestående idioter, der tydeligvis har et behov for at hævde deres eget selvværd ved at nedgøre andres. Blandt andet ved body shaming.
Pas dig selv og dit eget bizarre liv i stedet for at gøre dig sjov på andres bekostning ved at komme med perifide billeder og kommentarer om over- og undervægtige mennesker. Du er jo virkelig bare gennemført sølle.

- Bødestraf til sexisme.

- Rusketur til mennesker, som udadtil rigtig gerne vil fremstå så korrekte som muligt - og som kæmper for muslimerne (og det er godt), men som samtidig nedgør Jehovas Vidner. (Det er knap så godt - det er faktisk frastødende dobbeltmoralsk).

- Dobbelt-detonering af mennesker, som render rundt med Joachim B. Olsen-gener og derfor ser ned på de svageste i samfundet.