tirsdag den 1. marts 2016

Joachim B. Olsen; her er en vild idé

Hvad med om du søgte om udstationering? Et eller andet sted uden mobil- og internetsignal? Gerne på bunden af en brønd med fedtede og glatte vægge?


Gud i himlen, hvor den mand dog er fuldstændig uden for rækkevidde. Store grimme fjols.
Man får jo unægtelig en mistanke om, at manden opnår seksuel ydelse ved at nedgøre samfundets svageste. Eller også var han bare den ingen gad at lege med i folkeskolen. Og nu hvor han er trukket i sine (sikkert klæbrige) magtliderlige underbukser, så er det payback-time. Så skal han da lige spænde musklerne og lege Hr. Voldsomvigtig.


Ej, men noget er der fandeme da i vejen med ham - rent mentalt. Social IQ ejer han da overhovedet ikke. Og det er jo virkelig skræmmende, at sådan en bredpandet nar kan få lov at sidde i folketinget, Han har jo absolut intet begreb om hvad der foregtår i samfundet. Hvis man kunne afspille lyden oppe fra hans hoved, ville man kun høre grynt og noget, der kunne lyde som "Arbeit macht frei". For i hans verden kan samtlige problemer løses med: "Tag et arbejde".


"Depression, angst, PTSD, borderline, slidgigt, AIDS i maks udbrud, koldbrand i samtlige lemmer, siger du? Tag et arbejde! Vupti. Problem solved".

Han aner ikke hvad livet indeholder. Han aner ikke, hvad der foregår udenfor sin egen matrikel.
Han har absolut ingen anelse om, hvor ondt livet kan gøre for nogle mennesker. Intet, ved han. Arbejde løser alt.
Men okay; det er også enormt let for ham at sige. Manden har kylet nogle kugler af sted med økonomisk støtte. Og så valsede han ind i folketinget med verdens største erektion og scorer alt for høj månedsløn på at være en utiltalende frastødende gennemført stupid nar med totalt fravær af empati. Og fuldstændig blottet for respekt for andre end sig selv.


"Tag et arbejde".


Okay, nu hører du fandeme her, din utiltalende uvidende irriterende uintelligente klamme nar. Hvilket arbejde? Hvor er det alle de jobs befinder sig henne, som du konstant ævler om? Nu er det jo ikke alle, der kan få en alt for høj løn for at være et dumt svin? Langt de fleste må satse på at være en af de heldige, der slipper gennem nåleøjet og scorer en af de der jobs, som der altså ikke ligger og flyder som en kæmpe "spis-hvad-du-kan-buffet". De almindelige mennesker kæmper om stillingerne. De almindelige mennesker bliver ansat efter kvalifikationer og erfaring.
Det er bare dig, lille Joachim, der er så heldig at kunne sidde højt på strå og hive en frastødende høj løn hjem, som på ingen måde matcher dine evner og ressourcer.Du er et undermennesker. Kold i røven over, at folk risikerer at blive hjemløse. Kold i røven over kontanthjælpsmodtagere, som ikke har haft skide meget medvind. Stiv pik over personlige skæbner, som sender folk ud i håbløshed. Du er skide ligeglad. For du får jo din høje løn...i dit ikke-altid-velsiddende-jakkesæt.


Fede nar.


Ja, jeg har skrevet i lokumssprog. Det skal jo matche emnet.