fredag den 18. december 2015

Støjberg = White noise

Jeg magter ikke den kost. Det gør jeg virkelig ikke.

Da jeg var barn, troede jeg, at politikerne var nogen af landets klogeste. Det gjorde jeg sgu.
Oh ak...at være naiv. Tingene var meget nemmere på den måde. En lækker lille tryghedsboble, hvor man ikke var klar over hvor gennemsyrede modbydelige og snotdumme visse mennesker kan være.


Den lille rødhårede gimpe må have kneppet sig til en plads i regeringen. For der er edderrøvme intet der giver mening, når en uempatisk krampe med et total mangel på social og antropologisk forståelse, ender som integrationsminister. Hvordan helvede kan det lade sig gøre?


Velkommen til Danmark. Vi er kede af (gu' er vi ej...vi er bare kede af du har valgt at flygte til vores land) du er flygtning. Hvis du lige er sød at åbne munden, så vi kan se, om du har nogle tænder af værdi, inden vi eskorterer dig på asylcenter, så ville det være rart.
Ved samme lejlighed kan du smide tøjet, så vi kan konfiskere evt. intimpiercinger. Og den vielsesring kan du godt glemme alt om. Taktak - den kan du aflevere i statskassen, som står derhenne. 
Du har spriral? Er den af kobber? Hey?! Er der nogen der kender prisen på kobber pt? Er der en gynækolog til stede?


Intrigante tomhjernede gås. Jeps, mindre kan ikke gøre det. Hvad fanden foregår der bag de brune øjne? Monoton Hitler-marchmusik?
Skulle virkelig ikke undre mig.


"Jamen altzå...det er jo lizzom ik' noget nyt. Vel? Danskere kan heller ikke få kontanthjælp, hvis de har en formue på over 10.000,- kr. Vel? Tsk!"

Klap dog de smalle læber i, dit røde apparat. Tak. Det klæder dig!

Hvordan i hede hule helvede kan man stå og bræge sådan noget lort til offentligheden? Sammenligne flygtninge med kontanthjælpsmodtagere? Hvordan er det muligt?
Det er flygtninge! De har oplevet langt større sorg og frygt, end da Imerco løb tør for Kählervaser og da der ikke var nok af de gode dyrekort i Føtex. Hvilket menneske er man, når man mener at kan retfærdiggøre at tage imod utrygge flygtninge og så lige nakke deres allersidste materielle livsværdier fra dem, når de ankommer til velkomstkomitéen?


Lorteregering. Lorteland. Lort.

Det er pinligt at være dansker. Møghamrende pinligt. Vi har en møgregering, som på alle områder opfører sig som de nye nazi'er.

- Lad os sparke til dem på kontanthjælp.
- Lad os tage røven på vores ældre.
- Lad os pisse på de psykisk syge.
- Lad os gøre deres liv så elendigt som muligt, så de enten styrter ud og tager sig et af de mange jobs der ikke findes hos de mange arbejdsgivere, som står i kø for at ville ansætte folk med psykiske og sociale problemer - eller så de gør en ende på sig selv.
- Lad os byde de stakkels flygtninge velkommen med en kropsvisitation og lige nakke evt. værdigenstande fra dem ved indgangen. Det er da kun rimeligt. Yes-yes - hvis man vil have, må man give. "Boller op, boller ned - boller i vores maver. Hvis vi ingen smykker få, så laver vi ballade".
Skide være med dem og deres følelser. De skal alligevel pilles fra hinanden rent psykisk her i vores lille hemmelige klub, hvor vi fandeme ikke godkender hvem som helst som værdig kandidat som borger.
- Lad os tvinge danskerne til at blive på arbejdsmarkedet til de ligger på plejehjemmet med 12 kg. tunge tisbleer og indtørret afførring i de få kønshår der er tilbage, mens vi selv skrider tidligt på pension med et læsfuld penge i vores grimme rygsæk.Røvhuller. Må karma ramme jer så meget i røven, at I kan suge suppe op med jeres endetarm.