søndag den 30. august 2015

Danmark, mit fædreland

Bente logger på Facebook. Bente ser at hendes nabo Kirsten har delt et opslag.

"Dreng svinet til i Legoland.
I går var jeg i Legoland med min lille prins Aslan. Da vi stod i kø for at prøve rutchebanen, og da vi lige skulle til at stige op i vognen, kom der en meget sur ansat hen og sagde, at min Aslan ikke måtte få sine pomfritter med op i vognen.
Hvad han ikke vidste var, at Aslan lider af lavt blodsukker og OCD, som forbyder ham at spise før kl. 00:31, derfor er det en kamp at få ham gennem dagen, uden han besvimer eller får det dårligt.
Men det ville den ansatte bare slet ikke høre på!!! Han sagde, vi skulle forlade vognen og komme tilbage, når Aslan havde spist op.
Og så begyndte Aslan at græde. Og jeg vred vred og spurgte den ansatte, om han virkelig ville være skyld i, at min søn fik et slemt OCD-anfald? For hvis Aslan ikke kom med rutchebanen mellem kl. 14:45 og 15:01, ville der altså ske noget grimt. Og nu havde jeg jo lige netop fået ham overtalt til at spise.

Min stakkels søn græd og græd. Og jeg græd. Og jeg skældte ud. Og til sidst blev vi ført væk af en vagt.
Da vi gik derfra, hørte jeg den ansatte grine af mig til sin kollega og sige "I guder!".


Kære Legoland! Det er bare slet ikke i orden, dette her!!!!!!! Hvis vi ikke får fire sæsonkort og en erstatning inden torsdag, går jorden under. 7-9-13".


Bente deler opslaget og inden der er gået fem timer, er det blevet liket og delt 289.032 gange.

Ekstra Bladet træder ind i sagen og landets borgere er rasende. Der oprettes en indsamling til Aslan via MobilePay og der foræres sæsonkort væk til Djurs Sommerland og der inviteres til juleaften med alt betalt.
Psykiatrifonden er inde over sagen og udtaler i en pressemeddelelse, at der er tale om en hetz mod en psykisk syg borger, og at hans tilstand er mærkbart forværret.


Vi passer på hinanden her i landet. Mrm, det gør vi.


Lige indtil der kommer en lastbil fuld af flygtninge. Så skal jeg dælme love for, at piben får en anden lyd. Så skrider medmenneskeligheden og empatien i restordre i en størrelsesorden, som får Ilva og Idé Møblers lager og kundeservice til at fremstå som Kongelig Hof Leverandør.

Lad golfstaterne hjælpe deres brødre og søstre i stedet

 Sikke en gang vås, vi kan sagtens lukke grænserne, og Danmark er ikke en gavebod, så bare kom igang.


Lav en kæmpestor flygtningelejr derned. Hold folk "hjemme" på deres egn.

Nu må det stoppe!!!! Man kan sku da ikke lukke flere ind og tage sig af dem når man ikke engang kan tage vare på "vores egne" ! Sørg dog for de indvandre der allerede ER her blir integreret ordenligt (hvis de kan finde ud af og følge den DANSKE lov) og sørg for jeres egne danskere og så luk de skide grænser, eller betal til dem af EGEN lomme!

Vi skal ha sat et mega højt elektrisk hegn op hele vejen rundt om Danmark det kan vi bruge pengene på så kommer der ikke flere udlænding hertil og alle udlænding der rejser til Danmark skal sendes retur straks ved modtagelse i lufthavnen eller ved alle danske grænser. Vi skal bruge penge på grænse kontrol alle biler lastbiler færger fly skal tjekkes efter så vi sikre at ingen kommer ind i Danmark og hvis de krydser det elektriske hegn så skal de skydes med det samme. Vi skal ikke bruge flere penge på udlænding det er ikke vores problem med dem de må klare sig selv vi hjælper dem ikke mere det er slut. Vi tager kun imod udlænding hvis der kommer 3 verdens krig hvis ikke nej så hjælper vi dem ikke. De hjælper sku heller ikke os hvis vi kommer i nød de vil skide på os derfor skal vi alle skide dem et pænt stykke nu

Uanset om vi sender penge der ned, så kommer de squ alligevel væltede ind 


Og jeg kunne blive ved og ved og ved med at citere fra forskellige kommentarspor på Facebook. Men jeg orker det ikke. Fordi...


...nogle gange hader jeg mennesker.


Jeg siger ikke, at man ikke må være imod en flygtningestrøm. Det er jo lidt svært at diktere andre mennesker. Men kan man da så ikke som det mindste argumente for det på en normal måde?