onsdag den 14. januar 2015

Læsertips fra Hjemmet

Kreativiteten fejler intet...

Styr på fodertiderne
Vi har tre katte, som spiser tørfoder. De har et fast spisested, og der sidder de og tigger mad, hver gang en af os går forbi. Det resulterede i, de blev for tykke til at jage mus. Så fandt jeg på at sætte en p-skive op og stille skiven, så nu kan vi let se, hvornår kattene sidst har fået mad. Derved undgår vi, at de bliver for tykke.
R.K., Suldrup

Børstning uden hundehår pa tøjetDet er et stort arbejde at fa alle hundehårene af tøjet, når menneskets bedste ven har fået børstet pelsen. Men nu har jeg fundet pa at tage mit regntøj pa, mens jeg borster hunden. Det er nemlig så glat, at man blot behøver ryste det en enkelt gang for at få alle hundehårene væk. Dejligt nemt. 
R.M., Auning 


Tændstik i æggevandet A.C.I., Christiansfeld: Her er et rigtigt godt råd, som jeg har fået af min mormor. Når man koger æg, er der jo altid en lille risiko for, at ægget revner. For at undgå dette, kaster jeg altid lige en tændstik i det kogende vand. Så revner ægget ikke, og skulle ægget have en lille revne i forvejen, undgår man, at hviden flyder ud. 

Når du plukker brynS.H., Hammerum:Et lille tip, hvis du smører ganske normal håndsæbe på dine bryn og lader det sidde i 5-10 min., gør det slet ikke så ondt at fjerne dem med en pincet. 

Af med plastretG.M., Kbh. S.:
Ofte kan det være svært og smertefuldt at fjerne hæfteplaster. Et godt råd er at tage en vatpind, dyppe den i rensebenzin og smøre rundt i kanterne af plastret, så løsner det sig.

Sjove servietringeK.H., Glamsbjerg: Når jeg steger osso buco, gemmer jeg benene, som jo har facon som ringe. Jeg gør dem godt rene og maler dem i forskellige farver. Det bliver til fine servietringe, og det gør ikke noget, at de ikke er helt ens. Det er også fine værtindegaver.