fredag den 9. januar 2015

Arbejdsløs dag...hvilken ugedag er det?

Nå...men jeg har jo købt fransk manicure gejl. Men når man nu er arbejdsløs, så skal man jo fordele aktiviteterne over flere dage. Så jeg lagde ud med at male én negl. På den måde, ville jeg jo have aktiviteter de næste ni dage.
Men så blev jeg jo overstadisk og tog lidt overarbejde og malede de resterende ni negle. Og glemte få min. efter hvad jeg egentlig havde gang i.  Så da lågen var skruet på neglelakken, var det pludselig meget vigtigt for mig at lede efter noget i min taske. (Og der er meget dernede). Hvilket resulterede i, at mine fingre lignede noget, som en måge havde overskidt, for lortet var jo på ingen måde blevet tørt.

Hvad skal jeg nu lave?

Har lige set X-Factor. Liggende på sofaen med fødderne hvilende på sundhedssøns ben. Var forrygende hyggeligt. Begge teenagere er i stand til at sidde ved siden af hinanden i sofaen - helt uden at hade hinanden eller hvisle grimme ord ud gennem tænderne. Elsker dem. Det gør jeg sgu! Lige pludselig er de bare blevet små voksne med modne holdninger. (Nogle gange mere end mig.)

Gid jeg kunne synge...Årh, så ville jeg rede mit hår en ekstra gang og komme ind synge foran Blachman og være ret ligeglad med, om han ville mene, at jeg var den dejligste af alle, som satte hans skaldede isse i rotation eller om han ville brøle mig lidt ind i hovedet. Bare han ville se mig.

Status i skrivende stund:
- Mavemskler er ømme efter gårsdagens kemiske eksplosion. Skider dog ikke længere. Prutter bare enormt meget. Og efter et besøg i Super Best må jeg konstatere, at de ikke kan sniges ud denne gang. Der er simpelthen for meget power på. Stillede mig ellers meget strategisk bag økohylden og listede noget overskud ud, men i stedet kom der en fanfare af et maskingevær.
Uglen er ikke tilfreds lige nu. Hun påstår, at hun kan mærke prutterne over i den anden ende af sofaen. Jeg påstår - of course - at hun tager fejl.

- Jeg er faktisk virkelig ret ucharmerende på skrift?

- I virkeligheden er jeg ret feminim. Det er jeg altså. Parfumer, hatte, make up, hår og alt det der. Det er jeg. Jeg bruger bare mit tarmsystem samtidig. Den dag skal hurtigt nok komme, hvor jeg sidder i fast forhold og tvinger mig selv til at holde alt inde.

- Er næsten klar til at skride i seng om lidt. Når blæsten rusker lidt udenfor, er det med at udnytte det og møfle sig op i sengen blandt dyner og puder og kyle Frasier på skærmen.

Dagens breaking news:
Har vist nok måske fået nyt arbejde. Pessimisten i mig er dog bange for jinxe noget ved at gå all-in på jubii'erne. Men status lige nu er, at med mindre jeg hører andet, skal jeg møde tirsdag morgen.
Årh! Jamen...det er bare skø....nej! Ikke endnu. Jeg venter med at juble til den er 100% i hus!


Dagens "Nu holder du kæft, kælling!"