torsdag den 23. oktober 2014

Fornemmelsen når...

- man ligger under dynen og kan høre regnen udenfor og man kryber sammen i fosterstilling, trækker dynen helt op om ørerne og får hovedet lagt helt perfekt ned i puderne og mærker søvnen komme rullende op gennem hele kroppen fra fødderne.

- man har været møgirriteret på sit hår i evigheder, bestiller tid hos frisøren og når dagen oprinder, har ens hår aldrig set smukkere og sundere ud.

- man føler sig fadet mere og mere ud af en form for fællesskab på en så lusket og snedig måde, at man ikke kan stille sig op med håndgribelige argumenter.

- man pludselig ser på en person med helt andre øjne og føler, at det er en helt fremmed person.(Forstået på den positive måde).

- man bruger en hel dag på at glæde sig til at komme i seng igen. Udelukkende fordi man har fundet en ny serie på Netflix, som kun kan ses, når man er omfavnet af madras og dyner.

- man får en overvældende trang til at pudse og vaske vinduer. (Wtf?)

- hjertet giver et lille barnligt glædeshop, når man ser kugler og julepynt i Føtex og man føler sig stolt over, at man stadig kan føle glæde, som da man var barn.

- man på en dansk hjemmeside med gode anmeldelser på Trustpilot, finder sin yndlingsparfume til langt under halv pris.

- man pludselig kun kan tænke på farserede porrer og hvorfor man aldrig laver det mere?

- man om tirsdagen kan lægge en spontan make up på fem minutter og se fantastisk ud - og man om onsdagen forsøger at gentage succesen over en periode på en time og gå fra spejlet og ligne en lettisk luder med parkinsons og farveblindhed.

- man presser fedtet væk fra taljen, og får et glimt af, hvordan man ville se ud med et nedsat bmi.

- man tager en stor slurk af kaffekruset, og kold kaffe tapetserer hele munden og svælget.

- man i desperation har ædt sveskegrød i sygelige mængder og man efter et krus stærk kaffe morgenen efter har verdens bedste tur på toilettet.

- man sidder i stuen og hører lyden af noget, der banker søm i ens dør? (Skal jeg gå ud og kigge? Det burde jeg vel?)

- man ser, at det er Uglen, der er i gang med at banke søm i væggen på værelset. Med en dåse hårvoks som hammer.