tirsdag den 3. september 2013

Det tænder kvinder på

Ligger i sengen. På tværs. Totalt på tværs. Er ren nydelse. Føler mig som prinsessen på ærten - bare uden ærten. (Krop er så polstret, at jeg ikke ville kunne mærke, hvis jeg lå på en brosten).
Og har fundet en liste over hvad kvinder eftersigende tænder på hos mænd:

1. Selvsikkerhed
– Hvis en mand har selvtillid, behøver han ikke at være perfekt på alle andre områder. Selvtillid signalerer en mand med mental styrke, vi kan læne os op ad, hvis vores egen styrke ikke længere er tilstrækkelig.
(Tjek. Han skal bare for guds skyld ikke være selvfed)


2. Maskulint ydre (over 175 cm, store hænder og skægstubbe)
– Når en kvinde ser en høj mand, tænker hun ubevidst, at han er en god beskytter. Lige så ubevidst sammenligner mange kvinder en mands hænder og længden på hans fingre med størrelsen på hans penis, mens skægstubbe både signalerer maskulinitet og modenhed.
(Ja. Kan godt lide mænd der er højere end 175. Kan godt lide hænder. Og elsker (ELSKER) skægstubbe! For pokker da også...Grrwaouu)

3. Humor
– Smilet er ofte det første en kvinde ser, og et smil smitter os og fortæller, at det er en mand, som ikke har for meget tungsind. Når vi griner, udskilles der endorfiner, som er lyst- og energigivende.
(Jarrh! Sjove mænd er gode mænd).

4. Intelligens
– Vi vil gerne have mænd, som kan give os mentalt modspil. Menneskets instinkt for overlevelse fortæller os, at en intelligent mand kan udtænke planer, så han uden problemer kan forsørge familien.
(Tjek!)

5. Dyb stemme
– En dyb stemme signalerer maskulinitet og kan virke beroligende. Det kan samtidig forføre os rent seksuelt.
(Også i dén grad! For pokker da også! *Indsæt lyden af dybt suk* Sådan en dyb blød mandestemme kan gøre mig totalt salig. Velourstemme. Årh wow)


6. Passion
– Kvinder tiltrækkes af mænd, der brænder for noget, og som er dygtige til det. Er han passioneret omkring sit job, handler det for os ikke om lønsedlens størrelse, men om engagement, hengivenhed og disciplin – det går tit igen i andre sammenhænge.
(Yes for pokker. Og lad mig tilføje: At se en mand udføre sit job. Bonus: Så ser man faktsik også ofte de der underarme.)


7. Omsorgsfuld
– Vi vil have en mand, som kan beskytte os og trøste os, når vi har brug for det. Samtidig er det meget afgørende, at en mand er god mod børn, hvis han skal have potentiale på længere sigt.
(Endnu dybere suk. Ja, for pokker.)


8. God hygiejne
– Udseende er det første vi ser, og er den personlige hygiejne i orden, tyder det på, at manden har integritet og tager vare på sig selv – for hvis han ikke engang kan tage sig af sin egen pleje, kan han så tage sig af os?
(Ja, men det giver vel næsten sig selv?)

Og så glemte de da vist det vigtigste: Øjnene. Smilende varme øjne m. liv og finulig smut. Ja tak. 

.......................

....


Måske jeg bare skulle købe mig sådan en pude her?