fredag den 31. oktober 2014

I dag vil jeg...

- acceptere, at uanset hvor meget jeg forsøger at argumentere mod dumhed og en træls personage, som har irriteret mig i ugevis og skabt pisse mange vrede og frustrede følelsesudbrud i mig, så er der kampe man ikke kan vinde. Der er sådan set grænser for hvor stor min tålmodighed kan bilde sig ind at være. Så jeg har foretaget et telefonopkald, som blev mødt af en telefonsvarer. Indså, at min harme ikke kan efterlades på telefonsvarer - (med mindre jeg vil dele den op i 12 kapitler og masser af åndedrætsøvelser) - så har sendt en mail til vedkommende og forsøger nu at være voksen og lukke den her. Også selv om jeg ikke fik det sidste ord. (Kæft, hvor kan det da plage mig). Har fået svar retur, men har placeret den i spam-indbakken - helt uden at læse den. Hvilket må siges at være en ret stor bedrift, når man tager højde for min jyske nysgerrighed.


- forkæle mig selv med verdens længste bad. Jeg vil voldtage det varme vand i en sådan grad, at mit legeme nærmest bliver damprenset. (Og som altid sørge for at spejlet er dugget så meget til, at jeg uden synsforstyrrelser kan stå og tørre mig og fedte kroppen ind i babyolie) - (Man burde faktisk kunne få tilskud til et rullegardin foran spejlet, når man scorer lidt højt på bmi-skalaen).

- gå i min seng og ikke falde i søvn på sofaen. Er knap så behageligt at vågne i u-stilling med hovedet på armlænet og benene slynger over en alt for høj sofapude, som man utroligt nok har fået moslet ud af dens faste plads i løbet af natten.

- fjerne min make-up, inden jeg går i seng. Skal virkelig til at være bedre til både det, men også at få renset min hud. Har ligesom ikke penge til omfattende botox-behandling, så bliver nødt til at standse skaden, før jeg ligner et akvariedyr.

- crashe Føtex. De må have fået endnu mere julepynt nu.

- undersøge muligheden for at få monteret lidt højere ben på sofaen. Nyt sofabord er så højt, at jeg ligner en dværg, når jeg sidder med computeren på bordet. Ligner noget fra Omsen og Momsen.

- stoppe mig selv i at overveje at hente en nedstryger og save bordbenene kortere.

- få købt de el-pærer jeg har manglet i tre uger. Godt nok satser jeg på at opnå at få penge tilbage for første gang i historien ved årsaflæsningen af el, men der er grænser for hvor gotisk jeg ønsker at bo.

- prøve at lade være med at bekymre mig om noget, som jeg alligevel ikke har kontrol over.