lørdag den 23. august 2014

Frustrationshætte

Yes yes, I know. Jeg har tidligere (ret ofte, faktisk), givet min mening til kende om flg. emne. Men nu er den så aktuel igen.

Jeg læste flg. i Politiken i dag: Man skal ligne en kneppedukke for at blive hørt, og det beskriver sådan set meget godt en af mine allerstørste kæpheste.
Jeg er konstant ved at gylpe mig selv i smadder over den stigende tendens med at grimme kvinder ikke er helt så meget værd, som smukke kvinder. Du skal sådan set helst ikke komme og blære dig med alle dine meninger eller talenter og samtidig forvente at blive hørt og respekteret, hvis du ikke ligner en Barbiedukke/pornomodel/model. Dine meninger vejer i hvert fald ikke nært så tungt.

Allermest er jeg ved at brække mig over, hvor meget lidt kritiske visse mænd bliver, hvis der er tale om en knock-out kvinde. Argh men for helvede...hun kunne være dum som et bræt, men det er ofte (ikke altid - læg mærke til, at jeg ikke generaliserer) sekundært, så længe deres øjne får en orgasme.

Hvis nu Medina ikke havde smidt tøjet på scenen, havde hendes succes med garanti ikke været ret stor. Imponerende faktisk. For hendes ansigt ligner en hest. Men kroppen...den er der og den bliver vist. Og det er rigeligt til succes. Mændene bliver stimuleret visuelt.

Og så er der Marie Key, som rent faktisk har noget mere talent og som faktisk har respekt for musikken og producerer sange med substans i teksterne. Og ja, rigtigt gættet - hendes udseende har fået en del nedsættende kommentarer. For hvad fanden ligner det da også at være kvinde i musikbranchen og ikke bære rundt på 2 kg. make up og ikke fremvise skræv, baller og bryster? Har hun slet ikke forstået, hvad det hele handler om?

Jeg brækker mig over den type mænd. Og en ting er voldsomt sikkert: Den kæreste jeg skal have, skal på ingen måde rende rundt med sådan et "Per-Primat" sind.
Og til dig der mener jeg er en rødstrømpe: Luk røven! Jeg er det modsatte. For jeg ved nemlig, at der heldigvis findes mange mænd derude, som har mere dybde.
Og nej, jeg er netop ikke overfladisk. Jeg render ikke rundt og tager smukke mænd mere alvorligt end gennemsnitsmænd.
Jeg søger heller ikke en levende dukke eller en moviestar-look-a-like. Men det er fuldstændig rigtigt, at jeg søger det ultimative smukkeste. Netop en personlighed, som sagtens være være plat og vulgær - men som inderst inde har styr på værdierne og prioriteringerne.


Ooooooog....*trækker vejret gennem næseborene*....jeg véd også godt, at jeg bare bør trække på skuldrene og lade idioterne om at være idioter - og at accepten af forskelligheder bør gro mere frem i mig. Jeg ved det godt. Jeg er sgu selv en kæmpe snob på det område, som kan have meget svært ved at acceptere de mennesker, som ikke deler mit menneskesyn og grundværdier.

Men jeg kommer aldrig til at forstå, hvordan et menneske kan være samlet så IKEA-agtigt i sindet?
Bevares, jeg elsker også at kigge på noget lækkert. Men for mig er lækkert et vidt begreb. Og min respekt uddeles til mennesker der fortjener den - ikke mennesker, som er født med heldige gener.

Jeg glæder mig næsten til at se om der kommer en mærkbar forskel, når jeg rammer slutmålet på vægten? I så fald, bliver de personer også konfronteret med det. Og det vil jeg glæde mig til. Faktisk.

P.S
Jeg er klar over, at ovenstående ikke kan tages alvorligt af båthoveder. Og at de ikke læser hvad jeg skriver, men udelukkende tænker: "Nårhh ja...det er bare fordi hun er tyk, at hun tænker sådan der. Tyk og misundelig".
Men altså...fred være med det. Det kan godt være, at jeg hverken er smuk eller lækker. Men til gengæld giver jeg sådanne personer så meget baghjul på det menneskelige niveau. Og ærligt talt; den fordeling har jeg det ret godt med.


P.P.S
Kvinder kan også være hæslige. Dog tror jeg altså, at de voksne kvinder er knap så overfladiske. (Ingen regel uden undtagelse - I know). Men jeg har faktisk ofte oplevet at få kommentarer og at der er blevet stillet spørgsmålstegn ved de mænd, som jeg har været tiltrukket af.

"Ej, hvad ser du i ham? Han har jo virkelig uren hud".
Øhh ja? Men han har smukke smilende øjne og et fantastisk smil og nogle læber, som altid ser glade ud.

"Ej, er han ikke lidt tyk?"
Det er han vel? Men han har en vild udstråling! Og den skønneste humor. Og nævnte jeg, at man forsvinder i hans øjne?

"Hans mave er godt nok stor?"
Okay? Ved du hvad? Det er hans hjerte også. Og som om det ikke er nok, så har han en virkelig lækker røv og en hjerne der samarbejder så meget med hans mund, at han kan tale bukserne af mig.


Got the picture?