fredag den 13. juni 2014

Sølle usle ynkelige stodder

Hvis man slår "Kryb" op i ordbogen, burde der stå: "Gennemsyret forpulet usselt menneske, som kører spirituskørsel". 

Jeg har lige skimmet dagens nyheder igennem, og sidder med voldsomt ondt i hjertet pga. den spasser, der pga. sin virkelig vamle personlighed nu er skyld i, at en stakkels pige har mistet livet og at en hel familie er smadret og for altid ødelagt.

Ting sker - verden sker. Desværre kan man ikke gardere sig imod tragedier og personlige dyk helt ned i den allerledeste mudder.
Men tragedier pga. spirituskørsel? Det er virkelig så ækelt, at jeg næsten ikke kan finde ord for det. Det er tragedier, som sagtens kunne været undgået, hvis der ikke fandtes usandsynlige stupide mennesker, som ikke har hjerneaktivitet nok til at lade være med at sætte sig bag rattet i påvirket tilstand.

Lav et total forbud. Drop det fis med en promillegrænse på 0.50. Der er så mange selvbestaltede læger derude, som helt bestemt mener, at de kan regne ud, hvornår de må køre.
Usle lortemennesker. Gu' kan de ej. Og hvad fanden bilder de dem egentlig ind at sidde der og gamble med andre menneskers liv?

"Nåehh...lad mig se...jeg forbrænder så og så meget i timen. "Hvis jeg nu bare stopper med at drikke kl. 23:00, så kan jeg sagtens køre hjem kl...."

NEJ! Gu' kan du ej! Enten drikker du og lader bilen stå. Eller også rører du ikke en dråbe alkohol!

"Jamen Rødhætte...det er noget pjat. For alle kan jo køre bil, hvis de kun har drukket en enkelt øl".

Muligvis, men og?
Ved at indføre et totalt forbud, kan man i det mindste få "aflivet" de mindrebemidlede klaptorske, som netop sidder og leger russisk roulette med uskyldige menneskers liv. For deres største bekymring er sgu ikke om de rammer nogen. Det er om de bliver stoppet og får en bøde og et klip i kortet.

At køre bil i påvirket tilstand er ingen ulykke. Det er et 100% overlagt mord. Spritspasseren har taget et aktivt valg, da han/hun drejede nøglen. Mord, mord, mord.
Kyl idioterne i fængsel i mindst 10 år. Giv dem bøder og krav om betaling af erstatning i millionbeløb. Konfiskér deres kørekort for altid. Indfør et system, så samtlige spritbilister bliver plottet ind, og dermed aldrig kan eje en bil igen.
Og lad dem blive kneppet analt i fængslet på daglig basis. Morgen, middag og aften. Af en dildo med samme diameter og omkreds som en velvoksen vandmelon.

Jeg vil skide på det. Jeg vil skide på dem. De har valgt at gamble med andre menneskers liv. Med fuldt overlæg. Så må de edderrøvme også tage konsekvensen!