onsdag den 4. juni 2014

Noget om second-hand toilet

Lortenat i nat. Mildt sagt. Har haft de ledeste bekymringer og brugt det meste af natten på at stå og kukkelure ud af vinduet, mens hele kroppen var i alarmberedskab.
Heldigvis havde lægen en tid tidligt i morges, og heldigvis kunne hun berolige. Og så skal jeg fra nu af have fundet ud af, om der for fanden ikke på én eller anden måde kan sættes en spærrer på netdoktor og lign. sider.

Det er jo ligemeget hvad man søger efter på Google, så foreslår den links til sider om forskellige typer for kræft og andre modbydeligheder.

Og nu er jeg træt. Helt enormt træt. Fordi krop og sind har været helt nede at skrabe i mudderet.


Og apropos brunt snask, har jeg endelig haft besøg af VVS-mændene og fået ordnet problemet med toilettet, som gik ret meget i stykker. (Udskylningsknappen blev skyllet ud).
Jeg ved ikke lige hvad fanden der sker med udlejer? Om finanskrisen stadig kradser. Men det var i hvert fald et par flove VVS'ere jeg lukkede ind. Som skammede sig ret meget over erstatningstoilettet, de havde med.
Helt ærligt...har fandeme fået et brugt toilet!

!?!?!

Så ulækkert! Og upassende.

Har marineret det i klorin og andre midler, som er så stærke, at Michael Jackson sikkert ville have betalt mig mange $ for at kunne blege sin hud yderligere med dem.

Dagens ?
Hvorfor er der nogen mennesker, som bare har et lidt for afslappet forhold til urin?
Der kom en dame ind i venteværelset hos lægen med en lille gennemsigtig pose med en urinprøve i.
Fair nok. Det skal til.
Men hun stod foran mig og holdt posen , som var det en lille pose fra en smykkeforretning. Og så kunne man bare sidde der på stolen og have et urinpendul svingende og skvulpende i øjenhøjde.

Dagens: Okay, det er bare pinligt!
Var jo lidt nysgerrig efter at se, hvem de 90 mennesker, som havde liket et billede jeg havde sendt til radioen og som de havde smidt på deres side - dog var.
Fummelfingrene kom til at glide ud på knappen til højre, og derfor fik jeg sendt ikke bare én, men flere venneanmodninger af sted.

Så meget for at være selvfed i et splitsekund.