tirsdag den 15. april 2014

Mit indre ur mig et vist sted

Skal møde sent i dag. Hvilket så faktisk betyder, at jeg kan sove længe. Rent teoretisk, så burde jeg ligge og sove endnu.

Men er åbenbart blevet gammel. Vågnede til normal tid. To timer før uret var sat til. Fuldstændig frisk.
Ej, men hvad fanden er det nu for noget?! Det gider jeg da ikke.

Hvad jeg heller ikke gider, er mænd der er lidt for forhippede på at få startet et forhold op allerede inden de er flyttet fra den kvinde, som de ikke gider mere.
Overhovedet. (Heller ikke selv om han er virkelig (!!!) pæn.)
Har overvejet. Og har sat i bakgear. Bør blive voksen før eller siden, og kan jo passende starte med at holde mig væk fra situationer, som kun indbyder til problemer.

Nå, men Danmark er i selvsving. Over den episode, hvor en betjent verfer en mand ud af sin kørestol.

Var det forkert af betjenten?

Ja, for fanden! Han burde været uddannet til ikke at synke ned på sådan et primatstadie. Og at lade manden blive liggende, er jo bare svinsk. Slet og ret.

Men: Skulle vi nu ikke lige ved samme lejlighed stikke en mellemstor stak brænde op i røven på diverse medier, så de stopper med at lukke mere lort ud? For ærligt talt, jeg brækker mig over hvordan de får fremstillet den handicappede som et stakkels lille uskyldigt offer.
Manden er lam, ja. I benene. Ikke i hovedet. Ergo burde han havde vidst bedre end at sidde der og bræge ukvemsord mod politiet. "Tumper" - "Fucking lortestrømere i jeres forpulede dumme uniform". Hvorefter han bagefter kan høres på videoen, hvor han sidder og spiller uskyldig og påstår, at han bare havde spurgt betjentene pænt om hvor de kørte hans ven hen.

Mrmm, right. Spring ud af offerrollen, din idiot. Du er ikke fritaget for at stå til regnskab for dine udtalelser, bare fordi du sidder i kørestol. Så gider du da lige lukke røven, og lade være med at indtage rollen som den lille dreng med svovlstikkerne, som helt ud af det blå fik en betjent tæt på.
Du ved sgu da udmærket hvorfor. Du forsøgte bevidst at pisse dem af og provokere. Så det giver mig ærligt talt lyst til at pifte dækkene på din stol, når du fremstiller dig selv som et uskyldigt lille lam.

DU har været en idiot! DU har opsøgt problemerne, fordi du lige følte dig sej, da politibilen kørte forbi og gav dem fuckfingeren, fordi du bærer nag til dem. Lev med konsekvenserne.
Og det kan du sådan set gøre sammen med betjenten, som uden tvivl også skal stilles til ansvar. For mage til opblæst magtliderlig fjols skal man da også lede længe efter.

Så hvis retfærdigheden skal frem i medierne, så kan de jo passende udstille betjent OG kørestolsbruger som et eksempel på mænd, hvis mentale udvikling minder uhyggeligt meget om Kenned-typerne, som fræser rundt i sin sænkede grimme klamme bil med mere gejl og udsmykning monteret end på Sidney Lees overkrop.