tirsdag den 10. december 2013

Lifewave-manden

Og så har manden svaret:

Nej. Det er ikke pyramidespil. Det er et levn fra fortiden. Det er multi level marketing som er noget helt andet. Det nytter ikke at forklare over en besked, men der er intet skummelt eller fordækt i det.
Prøv og kig på Lifewave.dk så finder du ud af at det er en måde at hjælpe folk med deres helbred med mere.

Og jeg ilede straks tilbage med et svar:

Ved du hvad...Jeg har været til et "Lifewave" foredrag. Beklager, men det er svindel. Der findes ikke trylleplastre der kan gøre alt det, som I påstår. 
Altså...virkelig, ikke? Hjælpe mod alt lige fra ADHD til alvorlige fysiske og psykiske sygdomme. 
Beklager, men jeg er så stor modstander af det der. Det er at narre penge fra svage naive folk, som er desperate for at få det bedre.


Og manden fortsætter:

Hvis man har prøvet det så ved man det virker. En af mine kolleger har et barn med svære handikap. Han har aldrig sovet hele natten og fik flere anfald om dagen. Drengen har intet sprog og forstår intet af hvad der sker. Så placebo effekten kan man proppe op. Efter han er begyndt at få de forskellige plastre på sover han hele natten og til middag også og han har ikke haft et anfald...ikke et.
Det er akupunktur. Bare uden nåle.
Men hey...jeg skal ikke forsøge på noget. Jeg har selv mærket effekten så jeg er overbevist. Det er nok for mig. Der er mange der har mærket det og mange flere kommer til hver dag. Du bliver sikkert ikke en af dem. Ærgerligt.

Ja, ærgerligt, hva'? Så fik du ikke kapret en kunde der, hva'?
Jeg har afsluttet ganske kort:

Hør nu her...jeg har prøvet det. Og jeg fik samme virkning, som når jeg tager et almindelig plaster på. 
Såeehh...der er ingen grund til at vi har mere kontakt. Jeg har ganske enkelt ingen respekt for sådan noget.

Og så blev der stille fra direktøren.