onsdag den 11. december 2013

Godt nok er jeg ikke fan af Helle T. Schmidt...

men gider verden stoppe med at gå i selvsving? Tak!

Ej men for fanden. Folk sidder og filer på deres violin og fnyser over, at nogen morede sig til Mandelas mindehøjtidelighed.

Gider I måske tage jer lidt sammen? Især med den der Mandela-hysteri. Manden var 95 år! Det er jo ikke ligefrem en tragedie at dø i den alder, vel? For pokker, hvor kan folk da blæse hans død op og gå totalt i selvsving med mindevideoer og rip'er og jeg skal komme efter jer.
Det var en gammel mand. En god gammel mand, ja. Men en gammel mand.

Og fat nu for fanden, at det var en mindehøjtidelighed, og ikke en begravelse. Der var musik, der var dans, der var underholdning på programmet.
Ja, Helle T. har muligvis indåndet for mange teenagehormoner, og nej, det er ikke lige den opførsel man forbinder med en 40+ kvinde. Men igen: Gider nogen vise mig den bog, hvor der står, at kvinder over 40, skal visne og blive Bilka-kedelige? Fandeme en gang provinsielt lort.

Folk var der sgu ikke. Ergo ved de ikke, hvordan stemningen var der. Og lur mig, om sådan en mindehøjtidelighed ikke varer i noget, der minder om længden på efterårsferien. Noget skal man sgu da lave, når man sidder der og kukkelurer.


Næhh....Godt nok er Helle T. fantastisk tvivlsom i sin måde at føre politik på. Og godt nok har hun taget røven på svage borgere, som ellers havde stemt på hende i håbet om at blive hørt.
Men livsglad ser hun sgu ud på de billeder. Og hvordan man kan have ondt i røven over det, er mig en gåde.

Havde det været Lars Løkke, ville man i stedet have haft billeder af ham og Obama der havde gang i en øl-bong.