torsdag den 19. december 2013

Jens Hansen har en bondegård (Og et attitudeproblem!)

Jens Hansen har en bondegård

...og tydeligvis også et problem. I hvert fald med at tage hensyn.

Jeg er udmærket klar over, at bonderøvenes Ferguson/Deer kampvogne kan være nødt til at forlade matriklen i perioder. Men behøver det være, mens vi andre er vågne? Eller midt i myldretiden? Fandeme respektløst, hvis I spørger mig, at Jens Hansen beslutter sig for at tøffe ud i civilisationen med imponerende 38 km/t., og sætter hele samfundet på pause.

Andre mennesker ville køre udenom byen. Men ikke gylle-rytterne. Nope. De har jo hele dagen foran sig med en flydende deadline. (Læs: Køer og svin uden tidsfornemmelse)
Så skide være med, at vi andre sidder med en hvilepuls på 210 og skiftevis kigge på uret, som nærmer sig en utilfreds kunde - og på spedometeret, som er gået i stå på 40 km/t - ned af bakke.
Pyt. Man skal kunne mærke man lever. Og hvilken anden måde er bedre end en dunkende blodåre i tindingen, som dunker i takt med sekunderne man mister, fordi Jens Hansen er et røvhul?

Seriøst; en traktor? I midtbyen? I myldretiden? Det burde fandeme udløse en bøde og et forbud mod hyrdetimer i svinestalden.

Hvor har jeg dog en inderlig trang til at følge efter ham, kravle op i førerhuset (?), tage et godt fast greb i forlommen på den ildelugtende Canvas overall, som har pletter man ikke ønsker at kende oprindelsen af - og hive ham med ud til firmaerne, så han kan fortælle, hvorfor de har måttet vente.
Det ville fandeme klæde ham langt bedre, end de overalls, som - (lad os være ærlige) - virkelig sidder lidt for langt oppe i røven på ham. (Seriøst Jens Hansen - løsn lige lidt i selerne. Ingen behøver at se konturen af dine balder).

Og her lidt stemningsbilleder fra min tur i firmabilen i dag.

!!!!

Helt seriøst; jeg havde lyst til at køre ud og kvæle et af hans svin med de bare næver. Som hævn!

Nej. Jeg har ikke glemt at trække håndbremsen. Den lyser bare lidt svagt hele tiden.
Og her mødte lortetraktoren så sin fætter: Møggravko.
Her var mit temperament faretruende, og jeg skønnede, at det ikke længere var forsvarligt, at jeg kørte med én hånd på rattet.
6 kommentarer:

 1. jeg meller dig til politiet. du tager billeder mens du kører.

  SvarSlet
  Svar
  1. du får. en bøde!!!!!!!!!!

   Slet
  2. Kommer jeg i håndjern? Og vil betjenten bruge sin knippel?

   Slet
 2. nu når du ska betal bøde vil jeg give dig en gave. har nogen cder der ska smides ud. der er lidt blandet godt bla fra lars lolholdt cv jensen bamse og kim larsen. helt gratis. du ka give dem videre. har haft dem til salg på dba i 2 år til 150 kroner så lidt godt er der.

  SvarSlet
 3. For satan Ado, elsker dine road rage indlæg. Er bange for jeg en dag kan læse på BT om en rødhåret madudbringer, der stod bag et voldeligt overfald på en pensionist eller landmand grundet langsom kørsel.

  SvarSlet