onsdag den 11. september 2013

Jeg sætter min hat som jeg vil

Én af de skønne ting ved efteråret er, at jeg kan finde mine elskede hatte frem. Elsker at gå m. hat.
Og når jeg nu købte en ny i går, så skulle den selvfølgelig indvies i morges, da jeg gik på arbejde. Og da jeg fik fri.

Og godt nok skinnede solen smukt og faktisk ret intenst, men det er jo efterår! Så selvfølgelig skulle hatten på.
Var tæt på at flatline halvvejs hjemme. Fordi det føltes som om jeg havde fået viklet hele issen ind i rockwool. Men udseende kommer før logisk sans. Så jeg tog den selvfølgelig ikke af. Ville være tåbeligt, thi mit ansigt faktisk er pænere m. hat. (Nej, det var ikke en biavler-hat...pft).
Og jeg kom da også godt hjem. Og mellem os; følelsen da jeg tog hatten af, var befriende. Som at tage låget af en gryde, der spilkoger m. vand. Hår lignede desuden, at issen havde siddet fast i en vacuum.

Men jeg så sød ud! Og jeg fik indviet min hat. That's what counts.

Og apropos efterår, så ryster jeg simpelthen på hovedet af alle dem, som sidder og brøler tiggende efter sommervejr. Altså, fair nok, hvis de foretrækker sommeren. Det er en ærlig sag. Men det er jo direkte stupidt at sidde og klynke: "Hvornår kommer der varmere vejr?!"
Ehh snut, kig i kalenderen. Det kan måske give dig et lille praj. Det er sådan set efterår nu. Jeg sidder da heller ikke og efterlyser snevejr i juli måned.
På Ekstra Bladet kniber det også m. at kigge i kalenderen: "Vi har haft en periode, hvor sommervejret er kommet tilbage med jævne mellemrum. Er det slut med det?"...spørger en journalist metrologerne om.

Jesus christ!  Fjols.

Og meterologen kommer m. denne udtalelse til sidst: "Der er intet, der tyder på, at vi får mere sommervejr. Det ligner mest af alt, at det er en periode med lavtryk og mere efterårsagtigt vejr, vi er på vej ind i, vurderer Thomas Alsbirk."

Arrrrrrjjjj, er'd rigtigt? Får vi virkelig efterårsvejr her om efteråret? Novra! Der kunne du ellers have snydt mig!