tirsdag den 27. august 2013

Importgebyr mig et vist sted...


Så kommer ens parfumer endelig. Fra det store udland. Eller dvs. helt kommet er de ikke. De ligger og venter på mig på posthuset, og kan blive mine. Hvis jeg da lige betaler importgebyr. 

Griske røvhuller! Seriøst; er sgu da dybt latterligt at straffe folk for at handle i andre lande. Er da klart man gør det med de priser, der er herhjemme. 
Mine parfumer til skøn pris er nu blevet til svinedyre parfumer. Røvspassernarhoveder. 

Men hey, i det mindste bliver jeg velduftende. 


Dagens optur:
- Hey! I det mindste kom mine kjoler frem i dag. Levering på arbejdet. Skide smart, at jeg fik den idé. 

Dagens nedtur:
- Import(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)gebyr.

- Har skåret mig. Igen. Nu har jeg syv intakte fingre tilbage. Får sikkert snart børneknive i hånden på arbejdet. Er faktisk efterhånden ved at være lidt småpinligt. Det er ikke: "Åh, nej...Rødhætte har skåret sig". Det er nærmere: "Suk....Igen". 

Dagens "Det-må-man.ikke-sige":
- Forældremøde i aften. I to stive timer. Orker det ikke. Beklager...Det er ikke fordi jeg ikke interesserer mig for mine børns skolegang. Men behøver de at sætte to timer af til det? Føler lidt nogen røver min fritid fra mig. Forældremøder er bare generelt virkelig kedelige. Men det må man selvfølgelig ikke sige. 

Det er synd for:
- min boss, at han skal se mig i morgen tidlig kl. "er-solen-overhovedet-stået-op?". Ligner noget der har været glemt i tørretumbleren så tidligt om morgenen. 

- mig, at jeg...en fattiglus...skal betale ekstra for at få noget, som jeg allerede har betalt for. (Har jeg fortalt, at mine parfumer blev nakket i tolden og kom i hænderne på en sikkert overvægtig mand/kvinde m. tæt overskæg og svedperler i panden, som er voldsom glad for sit job, og næsten får seksuel nydelse ud af at bonne uskyldige mennesker for ekstra penge?)
Dagens beskeder til unavngivne:
- Jeg glæder mig så meget til at fejre din datter. Den lille tuttetrold. 1 år er en stor dag.
- Dumme møgøre. Griske dyr. Er du glad nu? Forstår du ikke, at det er i parfumer (blandt andet), at jeg henter styrke?
- Jeg håber du kan skaffe mig et interview m. politiet.
- Tak fordi du er dig.
- Du...ser...så...sød...ud. 

Har mistet:
- 500,- kr. på absolut ingenting!
- Ca. 3½ liter blod efter uheld m. kniv i morges.


Fordelen ved at skrive klummer og blog er blandt andet, at:
- Man kan undskylde skummel netaktivitet m. at det er for at hente inspiration.

Apropos:
- Så er det da helt utroligt, hvad læserne på "De Grå Sider" har oplevet af mind blowing sex. Som f.eks. i denne historie:  Min monsterpik