onsdag den 31. juli 2013

Noget om mørke fremmede og halalhippier

Jeg har lært noget nyt i dag. Når det kommer til indvandrerdebatten, så er der intet midt i mellem. Så er man enten/eller.
Hvis man ytrer noget til "de hvide og europæiske" fordel, så er man racist.
Hvis man ytrer noget til "de mørke muslimers" fordel, så er man halalhippie.

Luk dog røven. Ærligt talt.

Jeg hader jo heller ikke alle krydderurter, bare fordi jeg forbander frisk basilikum langt væk.  Kan I se forskellen?

Hvis jeg skriver: "Jeg synes, at muslimerne er nogle fjolser, fordi de gik amok m. at brænde dannebrogsflaget pga. nogle skide grimme tegninger", så er jeg racist.
Hvis jeg skriver: "Jeg synes visse danskerne skulle tage at slappe af og lade være m. at frygte en muslimsk invasion, bare fordi der i nogle børnehaver bliver "svin forbudt", så er jeg en halalhippie.

Næh! Ellers tak. Jeg ser bare tingene i et mere nuanceret perspektiv.

Hvad nu hvis jeg skriver, at jeg brækker mig over de der white trash typer, som render rundt m. tatoveringer på halsen og en kronisk hysterisk muskelhund m. pighalsbånd, hvad så? Er jeg så landsforræder? Eller hvad er jeg så?

Jeg synes, at halal-svine-debatten er blæst helt ud af proportioner. Vi mangler bare en borgerkrig efterhånden. Og jeg magter ikke flere sure opstød om hvor grufuld halalslagtning er. For fakta er, at halalslagtede dyr her i landet bliver bedøvet inden.
Og ja, der vil altid findes stupide møgører, som omgåes reglerne og afliver dyret på grusom vis. Men de findes i alle afskygninger i hele landet. Det kan man sgu ikke gardere sig imod.

Og til ham der blev så sur over mit indlæg om svin i børnehaven, at han ikke længere vil læse min blog: Jamen...okay? Det er jo ikke ligefrem noget jeg græder mig i søvn over?
Men nej, gu' vil jeg da ikkenikkenej have en burka eller niqab på. De er pissegrimme. Og hvorfor skulle jeg rejse til de mørke lande, bare fordi jeg synes, at visse mennesker overreagerer mod svineforbuddet? Gu' vil jeg da ej. Ville blive stenet inden jeg nåede at finde et hotel, fordi jeg ikke magter den jordhulementalitet, som hersker i visse lande.

Men HVIS jeg gjorde og HVIS de der hjemmeboende muslimer valgte at imødekomme mig ved at stege mig en pose flæskesvær og en rulle medister, så ville jeg da blive glad. Og på ingen måde tænke: "Ha! Jeg har dem! Nu henter jeg mine danske medborgere herned, og så skal vi fandeme have omvendt dette lands religion. I jesu kristi navn!".


P.S
Ja, der stinker af helvede til i Bazar Vest. Det er fakta. Ikke racisme.