torsdag den 18. april 2013

Rødhætte tramper på gammel dame

Så...Nu har jeg fået spyet galde ud over latterlig modelverden, hvor de gør normale kvinder til tykke kvinder. Og jeg har fået sendt klagemail til Føtex.

Men hvordan går det så i Casa Rødhætte hytten? Vi tager et resumé i forlængede stikord:

¤ Morgenen startede dårligt. (Læs tidl. indlæg)

¤ Lorte blæsevejr hvirvlede kjolen op midt på offentligt sted, så landmandsben og gigantisk røv blev flashet.

¤ Forsøgte at ringe til Uglen fra arbejdet. For at tjekke, om hun nu også kom op og i skole til tiden. Mobil var slukket. Er den altid. Forstår ikke hvorfor hun har en. Troede jeg havde fået trykket på "afslut opkald", så sad og bitchede og brokkede mig over, at hun ikke tog den. (Incl. bandeord) Opdagede lidt for sent, at jeg ikke havde fået afsluttet opkald, og at jeg derfor havde fået lagt ufrivillig besked på tlf. svareren.

¤ Tror vist nok, at jeg har pms. Er grusomt temperamentsfuld. Kan kun være pga.pms.

¤ Bliver VANVITTIG af gamle vindblæste mennesker m. oceaner af tid på apoteket, som fandeme nærmest beder om en eksakt gengivelse af Lademans Lægeleksikon. Og som ikke kan få nosset sig til at fise væk fra kassen når de er færdige, så vi andre kan komme til. (Note to self: Skal huske at få lavet et indlæg om de uskrevne regler i butikkerne) Næeh nej...for så er det tid til hyggesnak.

!!

Stod bag en gammel én i dag. Tror hun maks målte 148 cm. Jo mere hun snakkede, jo flere fæle tanker fik jeg om at komme til at løfte hende op, og bære hende udenfor.


Eller alternativt en anden handling...(Tryk for større billeder)