mandag den 15. april 2013

F*cking Biorytmer!

Sidst jeg, for sjov, tjekkede mine biorytmer, fik jeg et samlet resultat i minus. Og gjorde grin m. det. Og få timer senere, tog jeg et styrt på jobbet m. hændene fulde af kasser m. service og porcelæn.
I morges tjekkede jeg endnu engang mine biorytmer. (Af kedsomhed, og for sjov). Endte igen m. et grotesk minus.
Brugte resultatet som en joke i min statusopdatering, og satte mig kort tid efter ud i bilen for at køre på arbejde.
Nåede at bakke Bjarnebilen ud, og køre ud gennem porten - ud mod vejen. Og lige da jeg fik listet snuden ud på fortovet, blev jeg torpederet fra venstre. Direkte ind i siden af bilen, af en ung fyr, som kom ræsende m. fulde drøn på fortovet.
Han ramte bilen, og røg ind over kølerhjelmen. Og jeg blev selvfølgelig skide bange. Hvilket jeg fik udtrykt mig ved at springe ud af bilen, mens jeg råbte:

"Hvad FANDEN laver du på fortovet?! Jeg kan jo ikke SE dig! Hvad FANDEN laver du på fortovet?!"

Arme dreng. Heldigvis kom han ikke noget til. Det var kun hans cykel, og min bil der gik lidt i stykker.
Vi talte lidt, og var åbenbart så chokerede, at vi begge forlod gerningsstedet. Uden at udveksle tlf. numre.
Men efter et krus kaffe på jobbet, øjnede jeg straks muligheden for at komme i kontakt m. politiet. Så jeg fik ringet og fortalt hvad der var sket. Hvis nu ham drengen kontakter dem. (Ellers hvis han forældre går i selvsving, og får sig bildt ind, at min forsikring skal betale for hans cykel).

Det eneste der betyder noget er at han ikke kom til skade.
Men...

HAN CYKLEDE PÅ FORTOVET! 


Jeg er så uendelig træt af cyklister der skider højt og flot på færdselsreglerne! Det kunne være gået grueligt galt. Jeg kunne være kørt direkte ind i ham. Han kunne være kommet til skade. Fordi han ikke overholdt reglerne.

På arbejdet fortsatte uheldet m. at forfølge mig. Skulle i gang m. elpiskeren, satte stikket i, og i dét jeg ville sætte piskerne i, kom min fede Anna & Lotte hånd til at aktivere tænd-knappen. Så piskeren tog lige en omgang i min håndflade, og blev derefter skudt hen af gulvet.

Skulle egentlig ud at handle, men venter til G. komme hjem. Jeg skal overhovedet slet ikke ud i trafikken i dag.


Nå...her er lidt illustrationer af morgenens hændelse: (Tryk for større billeder)