søndag den 24. februar 2013

Helle Thorning & Mette Frederiksen: *ællinger

Undskyld, men hvad helvede sker der for den grimme (k)ælling til Mette Frederiksen, og botoxkrampen Helle Thorning? Hvad fanden sker der for den tungnemme regering, som intet har udrettet so far, og som pludselig blæser frem og forvandler Danmark til et land, hvor de svageste i den grad skal mases helt ned i lortet?
Først var der dagpengereformen, som sendte og sender en masse danskere ud af dagpengesystemet og direkte ud i en økonomisk ruin.
Og nu vil de så fjerne kontanthjælpen for de papirløse parforhold, hvor den ene part tjener over 30.000 kr. om måneden.
Har de fået en hjerneblødning? Eller har de bare et sygt ønske om at smadre samtlige svage i samfundet? Hvad helvede er det egentlig der foregår?
Hvis man ikke vidste bedre, (og her ved man faktisk ikke en skid), så skulle man tro at den Anders And regering ligefrem tænder seksuelt på at forværre krisen her i landet.
Hvad fanden har de egentlig regnet m. at de vil få ud af at sende flere tusind danskere ud i direkte fattigdom?
Jamen, jeg begriber ikke en skid.
Og så udtaler Mette Frederiksen noget m. at hvis man ikke kan arbejde, så må familien forsørge en.
Ehh, er du på stoffer? Eller ligner du bare generelt en der er stangvissen af morfin? Vi lever ikke i Italien. Eller i en afrikansk lerhytte på otte kvm. og m. 31 beboere.
Kort ridset op: Folk mister deres dagpenge - folk mister kontanthjælpen - og ingen jobs er der masser af. Ad libitum, faktisk.
Skal vi gætte på, at der pludselig er en masse par der flytter fra hinanden? At antallet af enlige forsørgere stiger? At inkassofirmaerne vælter sig rundt i en pengetank af rykkere?
Det skider jeg på...normalt er jeg imod socialt bedrageri. Men lige nu kan det ikke engang hidse mig op, hvis folk pludselig bliver single på stribe og derfor søger en masse tilskud.

1 kommentar:

  1. Hvis udspillet gennemføres har vi præcis 846 kr om måneden at leve 2 voksne og 1 barn for (mad, husholdning, tøj etc). Og det er vel at mærke hvis jeg melder mig ud af fagforeningen, sygesikringen Danmark, fitnesscentret og opsiger vores TV-abonnement. For jeg kan vel ikke bare holde op med at betale til A-kassen, Su-lånet, vuggestuen, licensen osv...

    Hos os vil det i praksis betyde at vi enten flytter fra i hinanden efter 8 års samliv eller alternativt holder op med at betale af på lånet til staten og tager barnet ud af vuggestuen, og dermed binder manden 100% til hjemmet. Så kan han i hvert fald ikke komme i arbejde før den lille er gammel nok til at være alene hjemme efter skole...
    Nå ja, og så overfører vi naturligvis mandens fradrag til mig og søger boligstøtte samt tilskud til pasning i eget hjem. Dadada, samlet set sparer staten i alt 1400 kr om måneden på os, når vi har søgt alle tilskud, og så har de taget en 30 årig mand permanent ud af arbejdsmarkedet for at passe eget barn og afskåret en lille dreng fra at være sammen med andre børn. Og så tror jeg da vi skal have nr 2 og 3 indenfor nogle år, så manden kan få barsel og tilskud til pasning af flere børn i hjemmet :D Måske er han klar til arbejdsmarkedet som 45-årig??!!

    SvarSlet