søndag den 24. februar 2013

Helle Thorning & Mette Frederiksen: *ællinger

Undskyld, men hvad helvede sker der for den grimme (k)ælling til Mette Frederiksen, og botoxkrampen Helle Thorning? Hvad fanden sker der for den tungnemme regering, som intet har udrettet so far, og som pludselig blæser frem og forvandler Danmark til et land, hvor de svageste i den grad skal mases helt ned i lortet?
Først var der dagpengereformen, som sendte og sender en masse danskere ud af dagpengesystemet og direkte ud i en økonomisk ruin.
Og nu vil de så fjerne kontanthjælpen for de papirløse parforhold, hvor den ene part tjener over 30.000 kr. om måneden.
Har de fået en hjerneblødning? Eller har de bare et sygt ønske om at smadre samtlige svage i samfundet? Hvad helvede er det egentlig der foregår?
Hvis man ikke vidste bedre, (og her ved man faktisk ikke en skid), så skulle man tro at den Anders And regering ligefrem tænder seksuelt på at forværre krisen her i landet.
Hvad fanden har de egentlig regnet m. at de vil få ud af at sende flere tusind danskere ud i direkte fattigdom?
Jamen, jeg begriber ikke en skid.
Og så udtaler Mette Frederiksen noget m. at hvis man ikke kan arbejde, så må familien forsørge en.
Ehh, er du på stoffer? Eller ligner du bare generelt en der er stangvissen af morfin? Vi lever ikke i Italien. Eller i en afrikansk lerhytte på otte kvm. og m. 31 beboere.
Kort ridset op: Folk mister deres dagpenge - folk mister kontanthjælpen - og ingen jobs er der masser af. Ad libitum, faktisk.
Skal vi gætte på, at der pludselig er en masse par der flytter fra hinanden? At antallet af enlige forsørgere stiger? At inkassofirmaerne vælter sig rundt i en pengetank af rykkere?
Det skider jeg på...normalt er jeg imod socialt bedrageri. Men lige nu kan det ikke engang hidse mig op, hvis folk pludselig bliver single på stribe og derfor søger en masse tilskud.